ZORAN TOMIĆ RAZOTKRIO LAŽNI PATRIOTIZAM LICEMERNIH "LEKCIJA": Vuk Jeremić odlučio da sprovodi politiku revanšizma
Privatna arhiva

Obraćanje Zorana Tomića penosimo vam u potpunosti:

Ovih dana smo imali priliku da slušamo lekcije o patriotizmu i borbi za državne interese od onih, koji su dok su vladali sve su radili suprotno istima.

Nikad nam neće biti jasno kako ljudi poput Vuka Jeremića, najgoreg ministra spoljnih poslova kojeg je Srbija imala, može da govori o borbi za očuvanje Кosova i Metohije, a njemu se lično Кurti više puta zahvalio na gluposti koju je napravio svojim pitanjem i našu pokrajinu poklonio tim lešinarima.

U UN na sednici Saveta bezbednosti lično je Tači rekao celom svetu da se zdušno zahvaljuje u ime separatista Vuku Jeremiću na glupom pitanju pred Međunarodnim sudom pravde koji im je bio vetar u leđa da od našeg Кosova i Metohije prave lažnu državu! Izgleda da je Vuk u svom samovanju, pošto je ostao bez fotelje u UN, bez svojih belosvetskih drugara kriminalaca i koga je na izborima u Srbiji pobedio fiktivni lik, doživeo neku naknadnu pamet, pa sve što je kao ministar trebao da radi, a nije sad odjednom hoće.

Sad je odjednom Кosovo i Metohija naša pokrajina koju nećemo dati, a u njegovo vreme bila predmet trgovanja sa SAD-om da njegov mentor pobedi na predsedničkim izborima. Odjednom nije više ponosan na naslovnice albanskih medija koji mu se zahvaljuju pa želi zahvalnost domaćih. U tom samovanju počeo je mnogo da se ljuti, posebno na Vučića i one koji se iskreno bore za interese Srbije, onako kako je on kao ministar trebao, a nije. Ljut je na narod što ga prozvao Vuk glupo pitanje, pa odlučio da sprovodi politiku revanšizma, prema svakome ko mu ne odgovara i ko ga nervira. Svoju karijeru ministra najbolje je sumirao u jednoj rečenici koju je sa smehom izgovorio... Srbiji je j*** majku!

Sada taj isti Jeremić soli pamet kako se treba boriti za interese Srbije, kako treba da se Srbija pozicionira u međunarodnim okvirima, pa i u UN.

Logično, sledi pitanje, zašto sve to nije uradio dok je bio na vlasti? Zašto nas je brukao i zašto mu je bilo bitnije da napravi rekord u trošenju narodnih para za putovanja koja su rezultovala sa nula povučenih priznanja lažne države, sa time da se Srbija još više sagnula pred drugima i svoja tradicionalna prijateljstva ugrozila? Zašto rezolucije koje sad predlaže da se podnesu u UN nije podneo dok je bio ministar ili bar kao predsednik skupštine UN da je to svojoj državi predložio? Nije, jer ga to nije zanimalo! Važni su bili tompusi, viskiji sa belosvetskim drugarima kriminalcima i da se stiče kapital.

Građani su mu tad, a i danas jasno na poslednjem mestu, jer u svojoj retorici ne može da sakrije bes prema Vučiću jer je ojačao našu poziciju u svetu, ostvario povlačenja priznanja lažne države, sprečio njen ulazak u međunarodne institucije i ima apsolutnu podršku građana Srbije, nešto što je samo san za druge tajkune.

Danas taj posao, koji kao ministar nije završio, nastavlja dalje, preko svojih poslanika i medija. Želi da nas svađa sa drugima, da pokrene nove sukobe u regionu, govori šta je krajnji cilj, bez objašnjenja kako do njega doći, jer pojma nema! Takve politikante narod ne podržava, to mu je jasno rekao 2017. godine, a i na poslednjim izborima gde da mu nije drugara Đilasa i Lutovca u parlament njegovi puleni ne bi ušli. Naroda se plaši i plašiće se, jer zna narod da Vuk dlaku menja, ali ćud nikad!

Narod zna da dok je Aleksandar Vučić na čelu Srbije da Кosovo i Metohija nikad neće biti nezavisno, zna da ima lidera koji se bori za nacionalne interese, nova radna mesta, investicije, jačanje Srbije i da delima može da obezbedi mir i stabilnost.

Zato neće uspeti ni Vuku niti bilo kom drugom tajkunu da lažima i naknadnom pameti narodu um i rasuđivanje pomuti i da su dela ta koja najbolje govore o svima. Zato dok je Vučić na čelu Srbije, narod se ne brine za svoju budućnost i budućnost Srbije!

Pratite nas i na Telegramu!

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading