USTAŠKIM KOMPLEKSIMA NEMA KRAJA Imate li vi pametnijeg posla? Po ceo dan se bavite Vučićem i Srbijom
Foto: EPA Andrej Cukic

Ustaška kampanja protiv Srbije i predsednika Aleksandra Vučića se nastavlja, a mediji koji se nalaze pod kontrolom hrvatskog premijera, ustaše Andreja Plenkovića ne biraju sredstva da udaraju na našu zemlju i rukovodstvo.

Jutarnji list objavio je tekst pod naslovom “Saznajemo detalje najvažnijeg dokumenta Evropske komisije o Srbiji: ‘Vučićev odnos s Rusijom nije jedini problem…'”, u kome se navodi da je “Srbija jedina zemlja regiona koja se nije uskladila sa sankcijama Evropske unije prema Rusiji”.

Pratite nas i na Viberu, najnovije vesti ŽIVELA SRBIJA

Ovaj tekst se nalazi na drugoj poziciji na naslovnoj strani hrvatskog portala, što jasno pokazuje ustašku opsednutost srpskim predsednikom i državom.

Postavlja se pitanje imaju li ustaše pametnijeg posla, problema u svojoj državi, kada se po ceo dan bave Vučićem i Srbijom ili su toliko uspešni da mogu da gledaju samo u naše dvorište?

USTAŠKIM KOMPLEKSIMA NEMA KRAJA Imate li vi pametnijeg posla? Po ceo dan se bavite Vučićem i Srbijom

Printscreen

 

Podsetimo, ustaško rukovodstvo u Zagrebu, na čelu sa Plenkovićem, kao i mediji koje oni kontrolišu, svakodnevno napadju predsednika Vučića i Srbiju. Povod za ove napade je, pre svega, Vučićevo insistiranje na istini o srpskim žrtvama ustaškog režima, od Jasenovca do “Bljeska” i “Oluje”.

Predsednik ne želi da ćuti i saginje glavu, već govori istinu o nevinim žrtvama tako da čuje ceo svet, podsećajući ustaše na njihova zlodela. A upravo je to ono što ne mogu da mu oproste.

Pratite nas na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Branka Met

11.10.2022 11:15

Oni to rade po naređenju, a za to im EU toleriše ustašluk.