"SERVIRALI SMO POBEDU SRBIJI, OVO JE AUTOGOL!" Lažna država doživela fijasko, saveznici im okrenuli leđa u Savetu Evrope
Shutterstock

Zahtev Prištine za prijem "Kosova" u Savet Evrope je, prema rečima potpredsednice Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) Elvire Kovač, "dočekan na nož" čak i od onih zemalja koje su priznale nezavisnost.

Pratite nas i na Viberu, najnovije vesti ŽIVELA SRBIJA.

- Najviše zamerki, čak i od onih od kojih je Priština očekivala bezrezervnu podršku, bilo je u vezi sa brzinom kojom oni žele da proguraju ceo ovaj proces. Ako jednog momenta dođemo do te procedure, sami poslanici će se prilikom glasanja izjasniti po svom nahođenju i oni uopšte ne moraju da glasaju u skladu sa tim što je njihova zemlja u određenom momentu priznala jednostrano proglašenu nezavisnost KiM - navela je Kovačeva.

"TO JE AKCIJA KOJA SE PLANIRA NEKOLIKO MESECI" Vučić raskrinkao plan Zapada za lažnu državu - Alo.rs

Autogol

- Mi smo servirali pobedu Srbiji. Ovo je za nas autogol! - izjavila je Mimoza Ahmetaj.

Da ne ide sve onako kako je Priština zamislila, potvrđuje i bivši konzul "Kosova" u Strazburu Mimoza Ahmetaj, koja kaže da je "Kosovo" doživelo fijasko.

 Podsećamo, o prijemu lažne države u sve institucije govorio je u svom jučerašnjem obraćanju i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

VUČIĆ KAO VRHOVNI KOMANDANT DONEO VAŽNU ODLUKU - Alo.rs

Pratite nas na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading