SMEŠTALI MI AFERE SA POLITIČARIMA Jovana Jeremić iznela šokantne detalje o privatnom životu
Printscreen

Jovana Jeremić, urednica i voditeljka „Vikend jutra“ na Televiziji Pink, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

Naime, u intervjuu Jovana je progovorila o političarima, razočarenju, poslu, narodu, planovima.

Na početku razgovora za Alo! nam je otkrila da li postoji političar s kojim joj je bilo teško da razgovara?

- S političarima mi je uvek lako, zato što im poznajem boju krvi. Nije mi teško da s njima sarađujem, jer imam stil kako da im priđem. Nijedan od njih mi ne predstavlja problem. Da mi je u životu tako lako kao sa političarima, ja bih bila kraljica.

SMEŠTALI MI AFERE SA POLITIČARIMA Jovana Jeremić iznela šokantne detalje o privatnom životu

Printscreen

 

Na koji intervju ste najponosniji?

- Na intervju sa Aleksandrom Vučićem. To je najgledaniji Vučićev intervju ikada i najviši šer jutarnjeg programa na Pinku. Vučić mi je gostovanjem dao težinu, ozbiljnost, i začepio je usta nevernim Tomama koji su potcenjivački gledali moj dotadašnji rad. Popeo me je na pijedestal jednog od najozbiljnijih urednika u zemlji. Trpela sam mnoge opstrukcije u vezi s Vučićevim dolaskom, njega su na sve načine odgovarali od toga da gostuje kod mene. Govorili su mu da sam luda, neozbiljna, da nije njegov nivo da se pojavi u tom programu. Kupio me je što nije slušao šta govore ljubomorni ljudi, koji nikada neće imati rezultate kao što ih imam ja, kojima je jedino ostalo da me ogovaraju, da lažu i izmišljaju i pokušavaju da mi nameste, to želim jako da istaknem, ljubavne afere s političarima. Znate, mojim životom su se i te kako bavile mnoge žene koje nemaju karijere nego su žene uspešnih muškaraca, želele su da me prikažu kao nemoralnu ženu, jer mnoge, pored toga što sam vrhunski novinar, boli moj moral koji ja uvek ističem u javnosti. Karijeru sam gradila krvavim radom i zalaganjem, i uspela sam da se pozicioniram. Vučić mi je mnogo pomogao tim dolaskom jer je svim tim pticama zloslutnicama zatvorio usta. Tu je pokazao da je čovek koji samo gleda rezultat na semaforu, a ne neko ko sluša lažne kuloarske priče.

SMEŠTALI MI AFERE SA POLITIČARIMA Jovana Jeremić iznela šokantne detalje o privatnom životu

Alo/Privatna arhiva

 

Da li je neki političar zakasnio ili možda otkazao gostovanje u poslednji čas?

- Dešavalo se i to, kada imaju iznenadne sednice i sastanke. To je normalno u novinarstvu, ali mene ništa ne može da iznenadi, jer dobar urednik uvek ima plan B.

Postoji li neko ko vas je toliko razočarao da ste odlučili da ga više nikada ne pozovete u emisiju?

- Nikada me niko nije toliko razočarao, jer se u tom smislu ne vezujem za goste. Meni neko može da bude životni neprijatelj, ali da bude gost moje emisije zato što mi donosi gledanost. Goste ne zovem po tome da li mi se neko sviđa ili ne, već da li mi donose gledanost. Surovi sam profesionalac.

Ostvarili ste cilj, intervjuisali predsednika Srbije, koji vam je sledeći cilj?

- Da imam što bolje priče iz naroda, sudbinske priče u rubrici „Prst sudbine“, da opet ugostim predsednika i da jednog dana radim intervjue sa svetskim liderima. Tramp mi je interesantniji od Putina, jer je veliki biznismen. Mene i Trampa povezuje jako slična životna priča, on je krenuo iz rijalitija kao i ja, i napravio je imperiju. Volela bih da napravim imperiju kao što je to Tramp uradio. Ali ja sama, ne preko nekog muškarca. U životu sam sve stekla sama. Ja sam ničija žena, i ponosim se time. Uspela sam svojim radom i trudom. Ja sam ozbiljna zvezda za razliku od drugih koji se šlepaju na konto svojih muževa.

SMEŠTALI MI AFERE SA POLITIČARIMA Jovana Jeremić iznela šokantne detalje o privatnom životu

Foto: Printscreen Pink TV

 

Često se kaže da je žena ženi najveći neprijatelj, zbog čega je to tako?

- Meni jesu, zato što one ne trpe kada se pojavi nova, mlada, uspešna lepotica, a zver, a ja to jesam. Dugo se na našoj medijskog sceni nije pojavila ovako jaka žena kao ja, koja je uspela časno, koja je obrazovana i koja je britka sablja, i ne da na sebe. Ja njih iritiram, jer su sve one na neki način morale da prodaju deo sebe da bi bile tu gde jesu, da li udajom, švaleracijom, i nijedna od onih koje pokušavaju mene da ospore i da mi prave probleme nisu moćne žene. Ozbiljno moćne žene, kao što je moja gazdarica Milica Mitrović, žene iz biznisa poput Milke Forcan, naše najpoznatije pevačice, žene iz šou-biznisa, sve te žene koje su ekstremno moćne su moje prijateljice.

Ugostili ste i mnoge moćne žene iz sveta politike, koja je na vas ostavila najbolji utisak?

- Mnogo volim Sandru Božić, ona je za mene jaka žena. Ona je normalna žena, a osvojila me je i svojom životnom pričom koja je dosta slična mojoj. I Sandra je razvedena, bori se sama kroz život kao lavica, vredna je.

SMEŠTALI MI AFERE SA POLITIČARIMA Jovana Jeremić iznela šokantne detalje o privatnom životu

Foto: Printscreen Pink TV

 

Kako reaguju kolege kad vas sretnu, pogotovo oni kojima ste direktna konkurencija?

- Nemam problem s njima, ali mislim da oni imaju sa mnom. Čula sam kuloarske priče da ne vole da se nađu u istom društvu gde sam ja. Kolege koje su ljubomorne na mene ne mogu da dominiraju pored mene.

Narod me je napravio

Zbog čega Jovanu Jeremić toliko voli običan narod?

- Narod me obožava zato što sam iskrena. Ja sam na strani naroda, normalna sam, nisam pokondirena tikva kao neke moje kolege, koje su uspele preko kreveta, ako pričamo o ženama, ili muškarci preko političke linije. Njih nije iznedrio narod. Ja sam neoboriva, mene neko može da skine tako što mi namesti, ali da me neko sruši zato što nemam rejting, to je nemoguće do kraja mog života. Mene je napravio narod, a narod koga napravi, narod njega podržava ceo život.

SMEŠTALI MI AFERE SA POLITIČARIMA Jovana Jeremić iznela šokantne detalje o privatnom životu

Printscreen

 

Krećem po selima širom Srbije

Čime ćete u narednom periodu obradovati gledaoce, da li će biti nekih novih rubrika u jutarnjem programu?

- Biće novih rubrika. Evo ekskluzivno za Alo! mogu da otkrijem da ćemo imati novu rubriku koja će se zvati: „Mesečno zbog vas, Jovana za vas“. To znači da ću jednom mesečno ići u sela i opštine širom Srbije, da čujem koji su problemi građana i da pokušam da ih rešim.

ŠOK NA SNIMANJU Mili dao predlog Mariji Šerifović za bebu, a tek da čujete njen odgovor

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading