USTAŠKA PATETIKA Plenković kmeči: Srbi su zli, nazivaju me pravim imenom!
Foto: EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

„Ja sam očigledno glavni ustaša tamo u zadnja tri meseca", rekao je Plenković u Pragu, uoči početka samita Evropske političke zajednice.

“Ja sam prvi put doživeo da sam ja ustaša, to je jedna retorika van svih okvira i van svake pameti" zakmečao je ustaša Plenković.

Ustaša Plenković štiti čoveka koji je lažno svedočio protiv predsednika jedne zemlje, proti Vučića, kako je navodno tukao zarobljenike u Petrinji, iako predsednik Vučić tamo nikada nije bio.

Evo kako Plenkovićevi ustaški mediji "objektivno" izveštavaju

Međutim, ovo je za Hrvate potpuno normalno, produžena ustaška ruka, fabrike laži poglavnikovih medija svakodnevno izmišljaju i fantaziraju, pokušavajući da naude Vučiću i Srbiji.

Očigledno je da istina boli ustaškog poglavnika Plenkovića, ali teško će uspeti da pobegne od činjenice da je na čelu ustaškog rukovodstva nove NDH, da štiti ubice srpske dece i sveti se Srbiji jer se istina o Jasenovcu više ne skriva.

Pratite nas i na Telegramu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dina

07.10.2022 08:58

Joj kakav loš političar. Umesto da vodi politiku mira i blagostanja on napada Srbiju i našeg predsednika . Hrvatski narod, uglavnom, ne mrzi Srbe ali loši političari , premijer i predsednik Hrvatske baš su loši .

Jadnik

19.10.2022 11:00

Bas bezobrani ovi Srbi ,kazu da nece vise da dozvoljavaju da ih Ustase ubijaju.