JEZIVO LICEMERJE EVROPSKE UNIJE Izuzeće od sankcija na uvoz ruske nafte dobili Bugari, a Srbiju zbog Hrvata brutalno kaznili!
EPA

Našoj zemlji je uvoz ruske nafte zabranjen na predlog i insistiranje Hrvatske, javljaju mediji u Briselu, a to potvrđuju i u Zagrebu!?! 

Izuzeće Bugarske od sankcija, koja je članica EU, obrazloženo je “teškom ekonomskom situacijom” u kojoj se ta zemlja nalazi. A Srbija, kao da nije u teškoj ekonomskoj situaciji?!?

Ovo je najstrašnije licemerje!

Kako saznajemo Predsednik Vučic je šokiran ovom odlukom, da se Bugarska, gde ruski Lukoil ima dominantan uticaj na tržištu stavi u povlašćeni položaj, a da se Srbija kažnjava na brutalan način, zbog insistiranja Hrvatske i još nekoliko članica, čime se EU pokazala kao nepouzdan partner.

Hrvatskoj je ovo bila prilika za direktnu osvetu Srbiji zbog insistiranja Vučića i Srbije na istini o ustaškoj zločinackoj politici i genocidu u Jasenovcu.

Pratite nas na Telegramu!

 

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Mila

06.10.2022 08:23

Neka se raspadne Eu nama to zlo i nesreca ne trba.Tamo su sve bolesmici i veliko zlo i nedreca.

Ruzica

06.10.2022 08:30

Ovo je dokaz da EU stiti fasizam. Nije reagovala na zabranu posete Memorijalnom centru Jasenovac. Ne reaguje na ustaske postupke. Srbi su '41 rekli fasizmu "NE" a sada treba da udje u savez sa njima. Nikada!

Alex

06.10.2022 12:49

Opsti raspad Sistema,cemu li se nadati kad se nesto bas I ne volimo,mislim,onako pateticki,a pogledajmo bar jednom istini u oci,ustase su ustase.