TUCITE PO VUČIĆU KRVNIČKI Ustaša Plenković ne može da sakrije sreću, pa naredio svojim medijima
Foto: EPA

Novi ustaški poglavnik, hrvatski premijer Andrej Plenković preko svojih medija nastavlja kampanju protiv Srbije i predsednika Aleksandra Vučića.

Tako je Jutarnji list objavio tekst pod naslovom “Udar iz Brisela na Srbiju: Vučić može zaboraviti na rusku naftu koja ide preko Hrvatske!”. U tekstu se navodi da je češko predsedništvo Evropske unije potvrdilo da su zemlje članice nakon višednevnih razgovora usvojile konačni tekst novog paketa sankcija protiv Rusije.

Dodaje se da u novom tekstu nije predviđena derogacija kojom bi se dopuštao tranzit sirove ruske nafte preko Hrvatske za zemlje zapadnog Balkana, a kao glavni razlog navodi se “ponašanje Srbije u vezi sa sankcijama EU protiv Rusije”.

Jasno je da ustaša Plenković ne može da sakrije sreću zbog ove odluke, pa je naredio svojim medijima: Tucite po Vučiću krvnički, sad je došlo naših pet minuta da mu polomimo kičmu!

TUCITE PO VUČIĆU KRVNIČKI Ustaša Plenković ne može da sakrije sreću, pa naredio svojim medijima

Alo

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Nada

05.10.2022 14:37

Ahahahaha ovaj pukao kao zvecka - ceka njega Vucic kada padne na kolena i moli ga za pomoc ! Ko ceka taj i doceka - Vucic je gospodin i nespusta se na taj nivo !

Predrag

05.10.2022 14:52

Pa niste vi jedini ustaše koji mogu da nam daju naftu. Može se i preko drugih zemalja. i zato crknite od muke.

Ruzica

05.10.2022 18:03

Jednom ustasa, uvek ustasa, a pamet ga ne krasi pa se pojese od mrznje i zavisti sto nije vredan ni ko Vucicev prst.

stanojka

05.10.2022 18:23

On je bolestan. Komsije smo. Kako ga nije sramota. Nije ni cudo sto ga Hrvati nevole. Uvjek se brina za srbiju. Bolje da se brina za svoju zamlju. Bolesnik