RAZOTKRIO PODLE PLANOVE OPOZICIJE Pajkić: Njihova večita meta i opsesija je Aleksandar Vučić
Tanjug

Obraćanje poslanika Pajkića prenosimo u potpunosti:

Danas su kabadahije iz bivšeg režima pokušale da u Narodnoj Skupštini zavedu teror manjine, brutalnom zloupotrebom i privatizacijom Odbora za kulturu i informisanje od strane mizoginog Sinise Kovacevica i šačice poslanika iz njihovih partija. Pokušali i - nisu uspeli. 

Ova odvratna zloupotreba imala je dva cilja: prvo, da bahatom uzurpacijom oni koju su najveći nasilnici, prostaci i trovači javne sfere pokušaju sebe da predstave kao "zaštitnike žena", da bi glumatali za svoju publiku i svoje kamere, a činjenica je da su oni ti koji su pozivali na silovanje premijerke Ane Brnabić, prebijali novinarke TV Pink, javno iznosili najodvratnije uvrede i pretnje na račun ćerke i sina predsednika Aleksandra Vučića, prostački vređali i sve novinarke koje im nisu po volji, žene tretirali kao divljač za odstrel.

Takodje su oni ti koju su pozivali na silovanje žena i dece funkcionera SNS, dok je funkcioner upravo Kovačevićeve i Jeremićeve partije odležao tri godine u zatvoru zbog silovanja. Sve navedeno jeste njihovo pravo lice i njihova prava politika. A ovo danas je samo providna laž i jeftina predstava osvedočenih siledžija. 

Drugo, neizostavno kao njihov cilj u svakoj prilici - a to su danas i priznali, je da su i ovaj cirkus organizovali u pokušaju da se ostrve na Aleksandra Vučića.

Briga njih za bilo koju ženu i bilo koju žrtvu nasilja - njihova večita meta i opsesija je isključivo čovek koga ne mogu politički da pobede. To je danas glasno priznao i Siniša Kovačević. I to je razlog više da ih bude sramota, ali takvi za sramotu ne znaju. 

Kovačević je danas pokušao da pretvori skupštinu u buregdžinicu i ćevabdžinicu, gde će on za astalom da se masti, glumi i sudiju i inkvizitora, u isto vreme da izigrava starletu za tajkunske medije, pa posle svog kabadahijskog pira još i da se briše stoljnjakom. Uz urlanje ostatka hora iz žutog preduzeća, tajkunskih firmi, njihovih Ćuta i njihovih Dveri, pa još i uz ritualno cepanje novina. To je primer njihove kulture, dijaloga i njihove demokratije, koju bi ovi likovi sa margine opet da šire loženjem lomača za svoje političke mete. 

Srpska napredna stranka nikada neće dozvoliti da bilo koju ženu zloupotrebljavaju najgori od najgorih, da siledžije iz bivšeg režima preko ledja nečije ćerke ili majke ostvaruju svoje prljave političke ciljeve, niti ćemo dozvoliti da bilo čiju decu i ženu siluju i ubijaju - kao što godinama već otvoreno prete, a time se i danas otvoreno ponose. Niti ćemo onima koji su državu uništavali dozvoliti da u svoj džep stavljaju Narodnu skupštinu i institucije, otimaju i čerupaju čega se dohvate, pretvaraju u svoju prćiju i privatnu firmu, kao što su uvek jedino i umeli da rade. Neće moći - nikada više. Srbija povratak u taj mrak neće da dozvoli.

Pratite nas na Telegramu!

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Patak

03.10.2022 22:16

Ti si razotkrio planove opozicije, zamlato beskorisna.