VULIN O NAVODIMA BIVŠE OTPRAVNICE POSLOVA U AMBASADI SAD DŽENIFER BRAŠ: Srbi zadovoljni Vučićem, ambasadori razočarani Vučićem, neka tako i ostane
MUP

Da su oni koji traže gaženje Republike Srpske, priznanje Kosova i uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji zadovoljni Vučićem, njime bi bio nezadovoljan srpski narod, a pošto su oni nezadovoljni Aleksandrom Vučićem, njime je zadovoljan srpski narod. Predsednik svih Srba je jedini slobodni lider u Evropi, kolonijalni gospodari to ne vole. Srbi su slobodarski narod, zato su izabrali slobodnog čoveka da ih vodi.

Muškarac brutalno tuče ženu u Mladenovcu - Alo.rs

Dok nas vodi Aleksandar Vučić, nećemo odustati od Republike Srpske, nećemo priznati Kosovo, nećemo uvesti sankcije Ruskoj Federaciji. Srbi zadovoljni, ambasadori razočarani, neka tako i ostane", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući navode bivše otpravnice poslova u američkoj ambasadi u Beogradu u periodu od 2007. do 2010. godine Dženifer Braš da su svi ambasadori bili nezadovoljni Vučićem - zaključio je ministar Vulin.

Pratite nas i na Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading