STEFAN KRKOBABIĆ: Hrvatski magazin ne može da oprosti Vučiću što je od Srbije napravio uspešnu, evropsku i modernu zemlju
Foto: Beta/Stefan Vaš

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

,,Odluka hrvatskog magazina da na svojoj naslovnoj strani predsednika Srbije predstavi kao ni manje ni više nego kao Adolfa Hitlera samo je vredan žaljenja pokušaj da se prikrije realnost, a to je da je Aleksandar Vučić, kao demokratski izabrani predsednik Srbije, od nje napravio modernu evropsku zemlju koja je u mnogo čemu, uključujući i vojnu snagu, sustigla Hrvatsku kao članicu Evropske unije" - izjavio je šef poslaničke grupe PUPS - solidarnost i pravda Stefan Krkobabić. 

On je istakao da je Aleksandar Vučić u Hrvatskoj kriv i kada kiša pada i kada sunce greje, iako je za vreme njegovog mandata položaj Hrvata u Srbiji značajno poboljšan. 

,,Između ostalih, Vučićevim zalaganjem je obnovljena rodna kuća bana Jelačića i vraćena hrvatskoj zajednici. Vučić je taj koji se zalaže da i hrvatska manjina participira u državnoj vlasti u našoj zemlji. Svako neka ide svojim putem, mi ćemo nastaviti da idemo putem modernizacije Srbije i uvažavanja svih suseda, uključujući i Hrvatsku, odlučno i dostojanstveno" - zaključio je Krkobabić.

Pratite nas i na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading