HAOS, NAPADI NA SRBIJU, KAMPANJA I SPOLJA I IZNUTRA Oglasio se ambasador SAD i otkrio istinu o Planu konsultacija Srbije i Rusije
Tanjug

Kako kaže, u Planu nema mnogo toga, to jest nema "ničeg posebnog". Ministri spoljnih poslova Srbije i Rusije na kraju nedelje zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija potpisali su Plan, a tim povodom oglasio se srpski MSP, dok su s druge strane počeli žestoki napadi na državu Srbiju.

Podsećamo, Selaković je mnogo više važnosti pridao sveobuhvatnom strateškom partnerstvu sa UAE, koje je od izuzetne koristi za našu zemlju.

Naravno, srpski neprijatelji se nisu uhvatili ove, bitnije teme, nego su krenule kampanje spolja i iznutra, reklo bi se - ceo haos oko planu u kome nema ničeg posebnog.

Plan konsultacija sa Rusijom se redovno potpisuje od devedesetih godina, a ove godine je tema postala interesantna - s jedne strane zbog statusa KiM, a sa druge zbog tekućeg konflikta između Rusije i Ukrajine.

Upitan za komentar na to što Srbija neće priznati referendume u četiri oblasti u Ukrajini koje kontrolišu ruske snage, Hil je rekao: „Srbija je u pravu, ne treba da prizna te referendume."

Zbog čega se onda digla tolika prašina oko dokumenta za koji sam ambasador SAD kaže da ne sadrži ništa posebno? Šta to znači, osim traženja razloga da se napadne Srbija?

Pratite nas i na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading