VULIN ODGOVORIO MILANOVIĆU Dok Vučić vodi Srbiju, nećemo prestati da tražimo pravdu za našu pobijenu decu
TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

"Zato što je hrvatska politika prema Srbima mešavina kompleksa i loših namera, između hrvatske levice i desnice nema nikakve razlike kada je u pitanju odnos prema Srbiji i srpskim žrtvama.

Кada se Milanović pred veteranima hvalio bliskim rođacima pripadnicima ustaškog pokreta, bio je iskren, baš kao što iskreno mrzi i Vučića i Srbiju. Reći da je "to sa pobijenom srpskom decom, postalo nepodnošljivo gadljivo", može da kaže samo ustaša.

Dok Vučić vodi Srbiju, nećemo prestati da tražimo pravdu za našu pobijenu decu, nama su ona vredna istine i pravde, a ustaše neka nastave da prete blokiranjem ulaska Srbije u Evropsku uniju i neka se drže svog obećanja, da bar jednom urade nešto dobro za Srbiju.

Evropska unija u kojoj odlučuju ustaše nije mesto za Srbiju", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, reagujući na sramne navode predsednika Hrvatske Zorana Milanovića da je Vučićevo pominjanje pobijene srpske dece na Petrovačkoj cesti od strane hrvatskih pilota postalo "nepodnošljivo gadljivo" -poručio je Aleksandar Vulin. 

 

 

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

Komentari (0)

Loading