HVALA VUČE! Albanci Jeremića dižu u nebesa, ne zaboravljaju šta je uradio za njih (VIDEO)
Printscreen

Jeremić je u izjavi za tajkunske medije napomenuo da se u krugovima UN-a navodno ovih dana jedino govori o tome što Vučić nije rekao da je za Srbiju nedopustivo članstvo Kosova u UN!

A evo kako se govori u prištinskim krugovima:

Mediji: HVALA VUČE [❤️]

Tači: Hvala Vuče na nezavisnosti!

Kurti: Hvala Vuče na nezavisnosti!

Usledile su reakcije na Vukovo licemerje.

- Istorijski govor Aleksandra Vučića dovoljan je povod da oni koje je direktno prozvao iz međunarodne zajednice puste svoje kerbere da laju na domaćoj političkoj sceni

Šef NVO CIRSD, u javnosti poznatijeg kao predsednika kupljene partije Vuka Pozderca obavlja taj posao sjajno

Sramoto Srbije. - rekao je Đorđe Dabić, član predsedništva SNS.

- Sledeći Kurtijev savetnik, glavom i bradom. Da li je albansko "HVALA VUČE" propaganda ili nominacija za fotelju u Prištini? - napisala je Ana Beloica, Predsedništva SNS-a i narodna poslanica u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

- Jel se to izdajnička pacovčina Jeremić u NY vratio na mesto zločina da završi započetu misiju predaje KIM šiptarima? Jasno je da mu je sramno pitanje pred MSP diktirao Kurti lično. Otuda silna šiptarska zahvalnost za poklon na tacni. Sad lobira da završi započeto i uvede KIM u UN. - napisala je Jelena Obradović, članica Predsedništva SNS.

- Nisi ti bedna lažovčina, ti si bolesna lažovčina! Ni sve laži na svetu, koje svakodnevno ispljuneš, neće pomoći da se opereš od prodaje interesa sopstvene zemlje zarad ličnog bogatstva.

Rekao je predsednik Vučić sve što niko nikada od vas nije smeo, rekao i učinio Srbiju ponosnom! - napisala je Milica Nikolić, članica Predsedništva SNS.

Pratite nas na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading