ŠEŠELJ ZABRINUT ZA PRIJATELJA: Mladića strpali u bunker, žele da ga izlude i dokrajče
Alo

 

- Mladić je ozbiljno bolestan, treba mu odgovarajuća nega, terapija, lekarski nadzor i pomoć, a oni su ga strpali u zatvorsku bolnicu. Ta bolnica u stvari je jedan bunker, bio sam tamo više puta, sobe nemaju trunku svetlosti! On je sam zatvoren unutra, bela dana ne može da vidi ni na momenat, a ispred vrata mu stoji stražar. Ali haški zlotvori to namerno rade, žele da ga tako bolesnog bace u depresiju, izlude i ubiju! Srećom, general još uvek ima snažnu volju i želju za životom i bori se koliko može - navodi Šešelj za Alo! ističući da Mladić ima puno pravo na posetu svojih lekara na čemu njegov sin Darko već mesecima insistira.

ŠEŠELJ ZABRINUT ZA PRIJATELJA: Mladića strpali u bunker, žele da ga izlude i dokrajče

Foto: Printscreen TV Pink

 

- U Hagu za to naravno neće ni da čuju, a kamoli dozvole jer bi za njih najbolje bilo da Mladić što pre umre, žele da ga se otarase što pre, ne treba on njima više živ - zaključuje Šešelj.

Mladićev sin Darko prošle nedelje rekao je da je zdravstveno stanje njegovog oca sada toliko teško da on više skoro i ne može da govori niti da se kreće.

Ionako loše stanje zbog brojnih oboljenja, pogoršalo se pre desetak dana usled upale pluća, vode u plućima i srčanih problema.

- Nama su usmeno rekli da ima upalu pluća, vodu u plućima i srčane tegobe - rekao je Darko za medije.

On je preneo da su iz Haga delimično dobili njegovu zdravstvenu dokumentaciju i da čekaju dopunu.

- Mi ćemo da pošaljemo biografije našeg lekarskog tima i da tražimo termin kada će naš tim lekara moći da ga pregleda - rekao je Darko Mladić, međutim, odgovor Haga je izostao.

Bivši komandant Vojske Republike Srpske u Hagu je osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog optužbi da je počinio ratne zločine za vreme rata u BiH. Sve vreme od hapšenja 2011. godine nalazi se u pritvoru u Sheveningenu.

Čanak je kofa govana

Šešelja smo pitali i za izjavu lidera LSV Nenada Čanka da „Putin mora da umre“, na šta nam je rekao da je „ta kofa go*ana“ postala toliko nebitna da na nju ne treba trošiti reči.

Da li ostaje na čelu stranke?

- U maju sledeće godine održaće se stranački kongres na kom će tema biti moj ostanak na čelu stranke. Ja sam nakon izbora predložio stranci da se sklonim, osećao sam se kao da me je narod odbacio, međutim, na Centralnoj otadžbinskoj upravi doneta je odluka da se o tome raspravlja na kongresu - otkrio nam je Šešelj.

Pratite nas i na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading