NAJGORA LAŽ O PREDSEDNIKU VUČIĆU Vesić izneo istinu na videlo (VIDEO)
Alo!

Vesić je rekao da je on tog 12. marta prvi ušao u praznu zgradu Vlade Srbije, te da zna sa kim se čuo u tih nekoliko sati, a među njima je bio i Vučić.

Trebalo je da se spreči državni udar i da se organizuje sednica Vlade. Došao sam tu iz Кliničkog centra gde sam stajao na par metara od mrtvog i krvavog premijera. Znate li kako to izgleda? Znam sa kim sam se čuo telefonom u tih nekoliko sati. 

Jedan od njih bio je i Vučić. Znam koliko mu je bilo teško. Zato što je odgovoran, zato je što je znao kakva je to nesreća za državu i zato što je čovek. I ne lažite više o napijanju. Vi ćete da pričate o Đinđiću, Vučiću i meni. Vi koji Đinđića niste videli na deset kilometara
”, rekao je Vesić.

Pratite nas i na Viberu, najnovije vesti ŽIVELA SRBIJA.

Narodni poslanik Goran Vesić istakao je i još jedan primer čaršijskih laži.

"Tako su lagali, ne vi nego neki koji su sada sa vama, da je Đinđić jeo vola na Palama. Bio sam sa njim tada, bio je i predsednik Vučić tada u Republici Srpskog jer je Đinđić tada hteo da bude sa narodom kome je zaprećeno bombardovanjem. I bio je. Ali važno je da su oni koji tada tamo nisu bili sedeli po beogradskim kafićima i da su izmisli priču o volu. Samo prestanite više da lažete. Dosta nam je vaših laži”, istakao je Vesić. 

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading