KONZERVATIVNI POKRET NAŠI Dobrica podržavao neonaciste, a sada hoće sankcije Rusiji! (FOTO/VIDEO)
Printskrin

Dobrica Veselinović koji nedeljama u nazad poziva na uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji poznat je među ljubiteljima pank muzike kao veliki prijatelj neonacističkog  benda Cokule koji su kroz svoje pesme podržavali   nacističku ideologiju pod čijom čizmom je stradalo na milione Rusa protiv kojih Dobrica traži sankcije.

KONZERVATIVNI POKRET NAŠI Dobrica podržavao neonaciste, a sada hoće sankcije Rusiji! (FOTO/VIDEO)

Printskrin

 

Njihove pesme su pevale o rušenju Tirane, Americi kao degenerisanoj naciji,  o ubijanju komunista, ali ono što  upada u oči su pesme na nemačkom jeziku i salutiranje uz nacistički pozdrav.

Na svom albumu se čak i zahvaljuju Dobrici Veselinoviću za pomoć u izdavanju istog, ali im i lider Ne davimo Beograd takođe statira i u muzičkom spotu.

Poziv za uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji od strane Dobrice Veselinovića je otvorena podrška neonacistima u Ukrajini koji su odgovorni za ubistva na hiljade građana i izazivanje krvavih sukoba.

Konzervativni pokret Naši ne čudi ovakvo ponašanje Dobrice koji sada sebe pokušava da predstavi kao levičara, a  koji  u reallnosti krije svoju neonaci prošlost koju je negovao kroz muziku i koju je pretočio i u politički život Srbije, navodi se u saopštenju.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading