PLENKOVIĆ PONOVO UDARA NA SRBIJU Dežmekasti ustaša besan zbog uspeha sajma vina “Vinska vizija Otvorenog Balkana”
EPA/Alo

Novi ustaški poglavnik, hrvatski premijer Andrej Plenković, nastavlja kampanju protiv Srbije preko medija koji se nalaze pod njegovom kontrolom. Novi napad je poslednica Plenkovićevog besa zbog velikog uspeha sajma vina “Vinska vizija Otvorenog Balkana”, pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije u okviru inicijative Otvoreni Balkan koji se odžava u Beogradu.

Naime, Jutarnji list objavio je tekst sa naslovom “Zapad sumnjičavo gleda na regionalnu inicijativu: Neodgovorno je autokratskoj Srbiji dati još više moći”.

PLENKOVIĆ PONOVO UDARA NA SRBIJU Dežmekasti ustaša besan zbog uspeha sajma vina “Vinska vizija Otvorenog Balkana”

Printscreen

 

Jasno je da naručenim tekstovima ustaša Plenković besni na uspeh koji predsednik Srbije Aleksandar Vučić niže, a čak se bez trunke srama pita ko Srbiji dozvoljava da ima toliko diplomatskih uspeha sa incijativom “Otvoreni Balkan”.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je manifestacijom “Vinska vizija Otvorenog Balkana” pokazao koliko Srbija ide napred i prilikom otvaranja sajma jasno poručio:

– Stotine ljudi su uložili ogroman trud, ogroman rad, energiju da ova manifestacija ovako izgleda. Ima mnogo onih nih kojima se ideja o Otvorenom Balkanu nije dopala, ali ne možete da pobedite nešto što je dobro i prirodno. To naše zbližavanje niko ne može da zaustavi, Otvoreni Balkan nije nikome ništa doneo loše, ali našim zemljama donosi dobro. Nastavićemo da radimo još snažnije i jače – poručio jeVučić.

Jasno je da će predsednik Vučić biti trn u oku takvima, kao što je ustaša Plenković i njemu slični, sve dokle god brine o državi i interesima srpskog naroda.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Igor

04.09.2022 08:39

Zovete ga ustašom a on uništava Hr narod jer ga zanima samo eu. On je veci zlocinac Hr narodu nego pop djuic.pustite ga. Bice Sr lepse .

ddejo

04.09.2022 10:07

Sta oce ovaj ustasa vise od Srbije .zivela Srbija i nas presednik Vucic

sara

04.09.2022 11:14

Neodgovorno je od EU, što prećutkuje ustaška zlodela Hrvatske!!!!!.

Prc

04.09.2022 11:25

Hteli ste državu? Eto vam propala ustaška država. Zavidni ste zbog napretka Srbije dok vi gubite smisao.

Sumadinac

04.09.2022 11:34

Ko tebe uopste pita nebitni Covece tisi toliko mali da je sramota da Hrvacka ima takvog Premijera , Srbin sam poznajem i druzim se sa mnogim dobrim Hrvatima kiji se jednostavno stide sto imaju uopste takvo Rukovostvo kao i Presednika. Kao drugo Srbija nije clanica EU i ona ima puno pravo da stvari i da gradi svoj sistem ekonomije. Vucic se bori zählt svoj Narod a ne kao vi zählt egene interese.

raca

04.09.2022 12:40

Plenkoviću - ti tako jadan i bedan možeš srbe,Vučka i sve ostale samo da poljubiš u ......... i to ako ti dozvole

urnebes

04.09.2022 12:52

Nama je uvek lepše ngo ustašama džaba vam sve

Saša

04.09.2022 15:07

Plenković samo treba da promeni frizuru i oblik naočara i biće isti Viktor Gutić. Ideologija im je identična, nadam se ne i dostignuća.