EVO KO ĆE SE PREDSTAVITI NA "VINSKOJ VIZIJI" OTVORENOG BALKANA: Najpoznatije vinarije sveta dolaze u Srbiju!
Promo

Prvi međunarodni sajam vina “Vinska vizija Otvorenog Balkana”, pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije u okviru inicijative Otvoreni Balkan, biće otvoren danas u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore, Edija Rame, Dimitra Kovačevskog i Dritana Abazovića.

Neke od najpoznatijih vinarija na svetu poslale su predstavnike u Beograd na naš sajam i ovo je prvi put da ove vinarije dolaze u Srbiju.

Masciarelli, Haut Brion, Patal de Rose, Chateau d’ Esclans, Saint Michael Eppan, Adega de Pegoes, Tenuta Santome, La Monde, Lodovico Antinori, Ščurek, Marjan Simčić, Kozlović, Movia, Burja, Gašper, Freixenet, Chateau Lagaliniere, devil’s Rock, Domaine du Cheval Blanc, Cantina ertani, Santa Margherita, Louis Latour, Mazei i Chateau Minuty samo su neke od njih.

"Čekamo vas na najboljem događaju ove godine" (FOTO) - Alo.rs

Podsetimo, Aleksandar Vučić pozvao je preko svog Instragram naloga građane na sajam Vinska vizija Otvorenog Balkana.

– Dragi prijatelji, čekamo vas na najboljem događaju ove godine – sajmu Vinska vizija Otvorenog Balkana! Beograd je otvorio srce za sve goste koji će u narednim danima na pravi način upoznati naš Balkan i ono najbolje što on ima da ponudi. Dobro nam došli u Beograd – rekao je Vučić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading