PAJTIĆ BI S HRVATIMA DA HAPSI VUČIĆA Usred antisrpske histerije uzdanica opozicije daje intervju Večernjem listu
Alo

Za Vučića je možda kasno da završi kao Milošević, ali nije kasno da doživi sudbinu Sanadera (Ivo Sanader, bivši hrvatski premijer, osuđen zbog korupcije), poručuje slavodobitno „Večernji list“ u naslovu intervjua. Citat je, naravno, Pajtićev. 

- Da nije bilo Miloševićeve destruktivne politike, nikad se ne bih otisnuo u političke vode. Najveću štetu prave oni političari koji nemaju profesiju kojoj bi se vratili iz politike. Takvima izlazak iz politike znači gubitak egzistencije. Posledično, takvi ljudi su spremni da naprave kompromis sa svojom savešću, pa i sa zakonom, samo da bi ostali tu gde jesu. Politički abonenti - ispričao je Pajtić, a za čitaoce izdvajamo još jedan njegov citat:

PAJTIĆ BI S HRVATIMA DA HAPSI VUČIĆA Usred antisrpske histerije uzdanica opozicije daje intervju Večernjem listu

Alo

 

- Vlada je već pet meseci u tehničkom mandatu, što je neoprostivo dugo. Vučić očigledno uživa u situacijama koje pokazuju da se u državi on pita za sve i da sve zavisi od njega.

LAŽ O VUČEVIĆU

Izneo je u tekstu Pajtić i bezočnu laž da je navodno Miloš Vučević prvi gradonačelnik u istoriji Novog Sada koji ima lično obezbeđenje (a čovek sam biciklom ide na posao). 

I da se vratimo na početak i deo iz kog je uredništvo „Večernjeg“ izvuklo naslov...

- Za Vučića je možda kasno da završi kao Milošević, ali nije kasno da doživi sudbinu Sanadera. Jasno je da se nijedna od mnogobrojnih korupcionaških afera u zemlji nije mogla dogoditi bez njegovog naloga ili bar saglasnosti. Zato nijedna i nije doživela sudski epilog dosad - izjavio je Pajtić.

Kako za naš list kaže poslanik SNS Aleksandar Marković, postoji izvestan broj političara u Srbiji koji prosto obožavaju da u stranim medijima bacaju drvlje i kamenje na svoju državu.

PAJTIĆ BI S HRVATIMA DA HAPSI VUČIĆA Usred antisrpske histerije uzdanica opozicije daje intervju Večernjem listu

Alo

 

- Uglavnom su to drugosrbijanske perjanice i dokazani autošovinisti. Pajtić je neko ko prednjači u tome i neko ko ne propušta priliku da iskaže divljenje prema hrvatskoj državi i hrvatskoj politici, koja je, u najvećem broju slučajeva, potpuno antisrpska. Ne mogu da razumem tu vrstu mazohizma, kao što ne mogu da razumem ni otvoreni prezir prema svojoj zemlji i svom narodu koji Pajtić konstantno iskazuje.

DAJE LEGITIMITET

Analitičar i stručnjak za bezbednost Ilija Životić ima sličan stav: 

- Klevetati predsednika Srbije u intervjuu hrvatskim medijima u situaciji kada ti isti mediji mesecima vode antisrpsku politiku i hajku na Aleksandra Vučića ravno je izdaji nacionalnih interesa. Na taj način hrvatskoj histeriji daje se legitimitet i potpora za nastavak takvog delovanja.

Krstić: Prvo o Bodrumu

Analitičar i marketinški stručnjak Nebojša Krstić, umesto komentara, postavlja pitanje: 

- Pre nego što baci kamen na bilo koga, gospodin Pajtić, kao pravnik, treba da objasni tehniku glasanja u Skupštini iz Bodruma. Da li je to državni udar i kolike su kazne predviđene za taj kriminalni akt?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
SR71

28.08.2022 07:37

Pajtic iskljucivo napada sa razlogom gospodara SRB a ne drzavu SRB i srpski narod!

Baba Milka

28.08.2022 07:54

Znamo mi, dobro znamo ko si i sta si .Jesi li i ti za dop spremni ?

Rade

28.08.2022 08:01

Pajtiću bio si bićeš i ostaćeš TEŽAK SMRAD!!!

Duška

28.08.2022 09:47

Kako izgovorena reč verno opisuje govornika!