Vesić: Ana Brnabić je zasluženo mandatar, veliki je patriota i borac za Srbiju
TANJUG/ PREDRAG MITIC

Vesić je rekao da su svi iščekivali sa nestrpljenjem predsednikovu odluku i da niko osim njega nije znao ko će biti mandatar jer je njegova ustavna nadležnost da izabere osobu za koju veruje da može da ima većinu.

“Zadovoljan sam, kao i većina članova Predsedništva, zato što je mandatar iz SNS, jer će vladu da vodi predstavnik naše izborne liste, koju je predvodio Aleksandar Vučić, koja je dobila najviše glasova birača na izborima.  Izbor Ane Brnabić, kandidata SNS, odražava većinsko raspoloženje gradjana pokazano na izborima jer su gradjani glasali za Vučića i SNS.

Sa druge strane, odluka da Ana Brnabić bude ponovo mandatar pokazuje konutinuitet kako u vodjenju politike tako i kontinuitet u kadrovima. Sadašnja Vlada je imala odlične rezultate i mi smo sa rezultatima našeg rada izašli na izbore za Narodnu skupštinu, za grad Beograd i druge lokalne samouprave. Ti rezultati su rast BDP-a, direktan priliv stranih investicija kao i radovi na infrastrukturi i to je dokaz da će nova vlada nastaviti politiku koju smo imali, koja se pokazala veoma uspešnom i za koju smo na kraju krajeva dobili podršku gradjana”, rekao je Vesić.

Vesić je naglasio da on lično misli da je Ana Brnabić zaista zaslužila da bude mandatar, zato što već šest godina vodi uspešno vladu, veoma posvećena svom poslu, veliki patriota i neko ko se zaista bori za Srbiju i koja uz predsednika Vučića ima ogromnu energiju i to pokazuje svakim danom.

“Ana Brnabić nikada sebe nije štedela kada su bili u pitanju državni poslovi i borba za ovu zemlju, tako da sam veoma zadovoljan što će imati priliku da nastavi sa svojim radom. Kao što će i Miloš Vučević koji je bio naš drugi kandidat iz stranke imati svoje važno mesto u vladi”, kazao je Vesić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading