NA KOSOVU SE SPREMA ZLO! Šešelj: Šiptari žele da ubiju 8 i uhapse 80 Srba!
Foto: Printscreen

- Na Kosovu se sprema veliko zlo, a cilj Srbije je da učini sve da se zlo spreči. Međutim, Kvinta podržava Albance, svi bi da ucenjuju Srbiju. Srbi neće biti ostavljeni na cedilu, Srbija će priskočiti u pomoć svom narodu. Ako se KFOR priključi Albancima, Srbija mora da reaguje i protiv jednih i drugih. 21.08. u bazi Belvedere, dopremljeno je 6 bagera, 3 buldožera i 4 kamiona, što znači da se spremaju za rušenje barikada. Tamo se nalazi 100 pripadnika tzv. Kosovske policije. Izgradili su na Jarinju i Brnjaku prava utvrđenja, kako bi sprečili Srbe da se bore za svoja prava. Žele da ubiju osmoro Srba, a oko 80 je na spisku za hapšenje. Glavne bi ubili, a ostale pohapsili, rekao je Vojislav Šešelj.

Kampanja u zapadnim medijima protiv Srbije - Alo.rs

- Priprema se vojna akcija, iako je u pitanju policija. Na Jarinju i Brnjaku je zabranjen prilaz pripadnicima tzv. Kosovske policije, koji su srpske nacionalnosti, kaže Šešelj.

Šešelj kaže da Srbija mora ulagati diplomatske napore da se spreči ovakav scenario na Kosovu i Metohiji i da ne sme da odustane od formiranja ZSO.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Braćala

23.08.2022 11:07

Debeljko obećao još posle izbora da će podneti ostavku, opet slagao!