Tajkun Šolak širi imperiju u Hrvatskoj uz pomoć poglavara Plenkovića!
Alo

Hrvatski mediji izvestili su u tekstu pod naslovom "Srpski tajkun ujedinio HDZ I SDP!" da je Dragan Šolak počeo da širi poslove i u toj zemlji.

Šolak se dovodi u vezu sa, kako pišu, najvrelijom političkom pričom leta, kao i da je uspeo da ujedini HDZ i SDP.

- Šolakova investicija rezultirala je time da HDZ prvi put u istoriji uđe u vlast u Puli - piše portal Dnevno.hr.

screenshoot

 

- Velike milione u ovu je igru uložio Dragan Šolak koji stoga u iz nje ne kani izaći kratkih rukava. Da Šolak zna poslovati, jasno je iz njegovog životopisa, ali i iz miliona kojima raspolaže, a koji ga čine jednim od najbogatijih ljudi na ovim prostorima - ističe portal.

Pod dirigentskom palicom svog šefa Andreje Plenkovića, Šolak se upustio i u unosne poslove u Hrvatskoj.

Komentari (6)

Loading
David

21.08.2022 09:57

Šolak nije podržan u Srbiji stoga ide u Hrvatskoj sa kojoj i te kako sarađuje

Vladan

21.08.2022 09:57

Dragan Solak novac koji je oteo od gradjana Srbije ulaze u tajkunske poslove i siri svoju imperiju i u Hrvatsku. Hrvati su sirom otvorenih ruku docekali nejgov novac.

Bogi

21.08.2022 09:59

Dragan Solak ulaze svoj prljavi novac sirom sveta i polako ali sigurno siri svoju imperiju. Jedva cekam da se uvede Zakon o poreklu imovine pa da vidimo ciji to novac Solak prosipa po svetu.

Markiz

21.08.2022 10:01

Upustio se Dragan Solak u unosne poslove u Hrvatsku jer ima mnogo tudjeg otetog novca sa kojim ne zna sta da radi pa polako siri svoju imperiju po svetu.

Nevena

21.08.2022 10:23

Svaki ustaški prijatelj i saradnik automatski je neprijatelj Srbije. Šta se drugo može zaključiti. Ustaše vole samo one koji Srbiju ne podnose.