ATAK NA SLOBODU MIŠLJENJA Gujon o trajnoj suspenziji tviter naloga bez ikakvog obrazloženja
Alo! M.D.

Gujon za Tanjug navodi da je društvena mreža "Tviter" bez ikakvog obrazloženja trajno suspendovala njegov nalog na kojem je imao više od 34.000 pratilaca, nakon što je reagovao na anketu koju je objavio jedan medij u kojoj se navodi da "gotovo polovina građana Srbije smatra da je KiM izgubljeno".

"Nalog mi je ukinut nakon što sam raskrinkao kontroverznu anketu koju je objavila televizija N1, u kojoj se navodi da je polovina građana Srbije spremna da prizna nezavisnot Kosova i zaboravi na KiM", kazao je Gujon.


On tvrdi da je anketa uradila u martu ove godine jedna nevladina organizacije koja sarađuje sa stranim medijima i ističe da njeno objavljivanje u ovom periodu vidi kao propagandu.

Gujon ističe i da je prvi put suspendovan na jednoj društvenoj mreži, ali naglašava da je već nekoliko puta doživljavao neprijatnosti tokom višegodišnjeg bavljenja humanitarnim radom na KiM.

"Bio sam cenzurisan u pojedinim francuskim i SRPSKIM medijima i hapšen na KiM. Očigledno je to cena koju čovek mora da plati kad želi da brani istinu, pravdu i slabije i kad želi da se bavi humanitarnim radom", naveo je Gujon.

Dodao je da očekuje da će u najkraćem roku uspeti da vrati svoj nalog i da će ta društvena mreža promeniti odluku, za koju kaže da nema nikakvog smisla.

"Prethodnih deset godina objavljujem razne vesti u vezi sa Srbijom i KiM i sada kad je situacija na tom prostoru izuzetno napeta oni su mi ukinuli profil", naveo je Gujon.

Arno Gujon razotkrio laži N1 - Alo.rs


Gujon odlikovan ordenom "Zaštitnik srpske zemlje" - Alo.rs

 

Komentari (2)

Loading
Neške

19.08.2022 17:07

Živeo Gujon , psi kevću protiv Srbije , jadni psići lutalice napraviće kurti azil za njih

Vera

19.08.2022 23:06

Gujon je posten covek. Takve ZAPAD ne voli.