NEKA JE SA SREĆOM Marković (67) dobio ćerku sa ženom kojoj persira
Printscreen

- Devojčica ima 3.100 grama, dugačka je 52 centimetra i dobila je 10 na rođenju. Vesna se porodila u Narodnom frontu carskim rezom - objavili su mediji.

Marković iz prethodnog braka ima sina Jakova, a srećne vesti je ponosni tata podelio s pratiocima na društvenoj mreži Fejsbuk.

„Mnogo puta sam osamdesetih godina, vraćajući se iz redakcije ’Кnjiževne reči’ sa torbom punom tuđih rukopisa i biografija, silazio stepenicama one male ušuškane uličice Кosovke devojke (do 1939. Devojačke ulice. Jedna od retkih ulica koje nose naziv po književnom liku.) između škole ’Nikola Tesla’ i Ruskog doma, ka klinici i porodilištu ’Narodni front’ u Кraljice Natalije. Setio sam se toga jutros u 4.30, kada smo se supruga i ja dovezli do nje kroz čist, umiven i prvim zracima sunca još neprobuđen Beograd“, poručio je on, i dodao:

„A maločas su mi iz te zgrade javili da se u 12.35 u njoj dogodila promena i u jednoj od rečenica moje biografije. Ona od danas glasi: Ima sina Jakova i ćerku Jonu. Primite unapred moje izvinjenje što ni u svoje ni u mamino ni u ćerkino ime verovatno neću moći da odgovorim na čestitke, idem konačno da odspavam“.

Predrag i Vesna u braku su od 2015. godine, a javnosti su postali interesantni zbog velike razlike u godinama. Ono što je posebno zanimljivo jeste da ovaj bračni par svoj ljubavni plam održava tako što jedno drugom persiraju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading