BEDNO! Dok se Ivanović provodi u Rovinju, Hrvati lome sve srpsko!
screenshoot/NIN

Voditelj Ivan Ivanović vrele letnje dane provodi u Hrvatskoj, baškareći se na jahti.

Dok se on druži sa Hrvatima, oni pokušavaju da zatru sve srpsko.

Komšije se trude da svakog dana pokažu koliko mrze Srbe, pa ni nijedan dan ne prođe bez incidenata. Tako je u dalmatinskom mestu Omiš zabeležena užasna scena, kada je razbijena tabla na kojoj su se nalazila ćirilična slova.

Incident se dogodio kada je umetnik Arnand Štambuk postavio ploču na ćirilici i latinici. Izložio je ploču na "Stupu srama" na Poljičkom trgu. Nekoliko minuta nakon početka izvedbe jedan je mladić razbio ploču i bacio je u smeće, i rekao prisutnima: "Ćirilicu držite na drugoj strani Drine!"

Takvi incidenti ipak ne smetaju Ivanu Ivanoviću, koji sa zadovoljstvom uživa u Hrvatskoj, kao svoj na svome. Takođe mu ne smeta ni da pare koje je zaradio u Srbiji troši u Hrvatskoj, u kojoj je čak i biti Srbin opasno.

Sa velikim osmehom Ivanović je pozirao i za naslovnu NIN-a, pokazujući da mu nimalo ne smeta da se provodi po Hrvatskoj, u kojoj selome ćirilične table i srpske glave.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
djoka

17.08.2022 14:02

nekad je jadransko more bilo jugoslovensko, dakle i nase. a sada smo tamo stranci. silom je razvaljena nasa zemlja i oteto nam more. razmisljaju li nesto oni koji odlaze tamo?

Divna

17.08.2022 14:08

On moze tamo I da ostane.Mnogima u Srbiji se njegovu humor bas I ne dopada. Covek je veoma umisljen...

Mussa Kessedžija

17.08.2022 14:11

Dosta je bilo četničkih provokacija.

Serena

17.08.2022 21:54

Nisu to Hrvati nego izrodi medju njima. Moju baku i njene roditelje su Hrvati ilegalci i tetkin muz, katolik, spasili od ustasa i prebacili ih u Srbiju a pritom pradedu izvukli iz logora Stara Gradiska. Tecina sestra ilegalka, apotekarica je sve organizovala. Taj deo moje porodice, njihovi potomci, a moja braca i sestre i sad zive u Zagrebu, niti su kakvi ludi vernici, niti imaju posla sa tim olosem, vecinom Hercegovcima. Zive kao i pre 90-tih, imaju iste prijatelje, i ogradili su se od takvih. Naravno, mi pravoslavci, oni katolici volimo se i pazimo kao sva braca i sestre. Stoga lepo molim, ne trpajte sve u isti kos.