TOMIĆ: Borimo se za našu Srbiju
Alo

Tajkunski Primerak našao za shodno da građane Srbije podseti da Demokratska tajkunska stranka je socijal-demokratske orijentacije?

Zaboravlja da nisu reči te koje govore o organizaciji, već dela, a videli smo ih sve na delu. O socijal-demokratskoj orijentaciji su slučajno pročitali 2008. godine kad su pred građane izašli sa tezom da je ekonomska kriza razvojna šansa za Srbiju, pa da bi se marketinški prikazali kao odgovorni, pošto ni jednu meru podrške građanima nisu pripremili, setili se da se orijentišu levo politički. Tako i sa ovim Primerkom...dok je sedeo u poslaničku klupu udobno zavaljen i misleći da ga niko ne gledao igrao je pasijans i vežbao da se još jače kocka sa sudbinama građana, pošto im je kocka u krvi...a nije se tad setio da razmišlja o tome kako da pola miliona ljudi koje su ostavili na ulici zbrine, kako da dovede investicije ili utiče na svoje ministre, premijera i predsednika države da se ljudima pomogne. Naravno da nije, jer je njima bilo važno samo da zgrabe što su više mogli, pa su neki od njih preprodavali sekunde na RTS, postali očevi i majke rijaliti programa u Srbiji, drugi su prodavali Darku Šariću državno zemljište po Vojvodini, treći su uništavali naše kombinate i fabrike i dokazivali više puta da su katanac majstori. Do te mere su išli sa bezobrazlukom da su i te katance za naše fabrike uvozili iz inostranstva. Da su bar fabriku katanaca otvorili pa neka vajda da bude od njih.

Primerak na konferenciji za novinare na koju su ga poslali samog, znajući da će se samo izblamirati, još jednom potvrđuje da u njihovo vreme pravosuđe i pravda im nije bila važna. Zato su i želeli da sprovedu onu sramnu reformu iz 2009. godine, za koju je isti oberučke glasao, da bi sudstvo privatizovali pa da istovremenu budu tužioci, sudije i egzekutori...pa upravo ono što smo na konferenciji mogli da čujemo. Ako su toliko vodili računa o građanima zašto onda niko nije odgovarao za ubistvo Ranka Panića koji je samo mirno šetao ispred RTS i to na prijavljenom skupu, iskazujući svoje nezadovoljstvo žutim tajkunskim režimom? Zašto se ovaj isti Primerak nije angažovao da se tad pokrene anketni odbor i utvrdi odgovornost umesto što je igrao pasijans i džabalebario u klupi? Pa nije, jer u sebi nemaju osećaj ni odgovornosti a ni morala, obraz je postao đon i sve bi se uradilo za malo slave i para na računu. Tako i danas, vidimo da ne odustaju od namere da sudstvo privatizuju, da vrše pritisak na pravosuđe i direktno utiču na istražne postupke. 

Univerzitet u Beogradu konstantno među prestižnim fakultetima od 2012. godine! - Alo.rs

Ovaj današnji performans glavnog cirkuzanta žute tajkunske stranke deluje poznato...nešto me lično asocira na kokoške iz Morovića...već viđene tajkunske halucinacije. Još je zanimljivije što iskaz novinara i građanina je isti od reči do reči...kao da je plod mašte jednog mašinskog mozga. Napadi i optužbe bez pokrića, baš kao njihovo zaduživanje i dovođenje u stečaj ne samo žute stranke, već i cele Srbije. O odgovornosti ne mogu da pričaju osobe koje su svojim delima pokazali da za to ne znaju, koji dogovore ne umeju da poštuju, ali neka se ne brine, jer je narod na izborima glasao za one za koje zna na osnovu rezultata da su odgovorni, vredni i marljivi. Glasao je za one koji žele dobro Srbiji i svim njenim građanima, kojima moć i vlast nije sve, već dobrobit naroda na prvom mestu. Zato smo mi upravo glasali za podizanje stepena nezavisnosti i samostalnosti u radu pravosudnih organa i upravo smo mi ti koji insistiramo stalno da se Zakon jednako primenjuje na sve i da ti organi rade svoj posao. Zato ćemo na čelu sa Aleksandrom Vučićem, istim onim koji im je trn u oku, da se borimo za našu Srbiju, njene građane i za bolji život svih građana Srbije, ma koje političke orijentacije bili. Borićemo se ne rečima, već delima, kao i do sad i na tom putu nas neće tajkunska i lažna ekološka opozicija zaustaviti svojim napadima, vređanjima i optužbama bez pokrića. Neka upamte...narod odlično sve vidi i zna i na izborima na onom velikom semaforu daje ocenu rada svih političkih organizacija. Svoje političke ocene su dobili, neka se potrude da ih što manje obore, ako već ne umeju da ih sačuvaju zbog svojih sitnih svađa i podela.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading