MINISTARKA ENERGETIKE I RUDARSTVA U NEVIĐENOJ PANICI: Zoka samu sebe hvali, želi u novu vladu da se uvali!
Alo

Čini se da je glavna briga Zorane Mihajlović, ministarke rudarstva i energetike, da li će biti deo buduće vlade, koja će do kraja avgusta biti formirana, te koristi svako gostovanje na televizijama da obrazloži kako nova vlada treba da izgleda, te šta treba da radi…

Doduše, ona ne propušta priliku ni da uputi koju hvalu sebi samoj…

Mihajlovićeva je odustala od premijerskog mesta, a sada je sve svoje snage usmerila da preporuči sebe makar za ministarsku poziciju.

Ona je juče poručila da je važno da mandatar za sastav nove vlade bude iz Srpske napredne stranke, s obzirom na to da je ta partija osvojila najviše glasova na izborima i da je pred budućom vladom veliki broj izazova koje će morati da prevaziđe kako bi nastavila da obezbeđuje energetsku i finansijsku stabilnost.

- Nismo imali nikakve konkretne razgovore o resorima ili imenima, osim što je predsednik Aleksandar Vučić rekao ko su kandidati za mandatara i mislim da ćemo u narednih desetak dana znati konkretnije - poručila je Mihajlovićeva, a onda, naravno, na sva usta nahvalila sebe samu.

- Ja sam u energetici više od 30 godina, to je moja struka, imam dovoljno staža i znanja u ovoj oblasti, ali videćemo da li sam potrebna u ovom resoru ili ne - poručila je „skromna“ Zorana, gostujući na televiziji Juronjuz, ne skrivajući želju da bude u novoj vladi, ali i da zadrži sadašnji resor.

Mihajlovićeva je ocenila i da će vlada biti izložena političkim pritiscima i dodala kako se zbog toga zalaže za jaku i autoritativnu vladu koja će svim građanima pružiti sigurnost.

- Moramo da nađemo balans i da vodimo računa o stabilnosti i bezbednosti države, i da istovremeno zaštitimo one koji neće moći da se snađu - istakla je ona.

MINISTARKA ENERGETIKE I RUDARSTVA U NEVIĐENOJ PANICI: Zoka samu sebe hvali, želi u novu vladu da se uvali!

Ana Grozdanović - Alo! - Aleksandar Nalbantjan

 

Da je Mihajlovićeva opsednuta novom vladom, pokazuje i to što je tokom prošle nedelje po svom starom dobrom običaju potkačila Ivicu Dačića, lidera SPS-a, te poručila da nije za vladu sa socijalistima jer se oni „uvek nakače na Vučića i SNS“.

Ova njena izjava iznervirala je Anu Grozdanović, mladu članicu SPS iz Niša, koja joj je objavila rat. Socijalistkinja je tom prilikom Mihajlovićevoj poručila da treba da uzjaše metlu i odleti iz Srbije. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mudrac

16.08.2022 09:32

Šta stvarno misli,reći će kad ispadne iz voza,a to neće biti ništa lepo za Srbiju.