BEDNA USTAŠKA PISKARALA Poglavnik Plenković tera svoje tupane da budu duhoviti, nemaju argumente protiv Vučića (FOTO)
Foto: Printscreen

Ustaški “novinari” pokušavaju da budu duhoviti, da napišu nešto makar smešno, kad nisu u stanju ništa inteligentno, ali jednostavno, ne ide.

Opravdanja za ustašluke ne mogu da nađu i ne mogu da objasne zašto je predsedniku Srbije zabranjeno da položi cvet u Jasenovcu.

Smeta im to što Vučić ne želi na njihovo primorje, a sa druge strane veličaju svoje umetnike koji su održali časnu pionirsku reč i do smrti nisu nastupali u Beogradu.

Kleli su se svi od reda, "nikada nećemo pjevati u Srbiji", ali kada je guzica zinula, brzo su zaboravili.

Retki zaista nisu, a njih predstavljaju kao heroje. Ipak, Vučiću se podsmevaju jer je čovek od reči.   

Evo šta pišu poglavnikova bedna piskarala:

BEDNA USTAŠKA PISKARALA Poglavnik Plenković tera svoje tupane da budu duhoviti, nemaju argumente protiv Vučića (FOTO)

Foto: Printscreen

 

"Četvrtak 11. 8. 2022. Udruga gradonačelnika istarskih i dalmatinskih gradova, s tugom je primila vijest da Aco usnaša neće na more u Hrvatsku. Svi su se nadali da će tako ugledan gost doći baš u njihov grad i da će tu provesti odmor, ali ništa od toga. Umjesto na more, Aca usnaša i dalje želi u Jasenovac. Najstariji kroničari pamte da je Aca već bio na odmoru u Hrvatskoj, ali je i tada izabrao kontinentalnu destinaciju. Bilo je to prije 27 godina, tamo daleko, daleko od mora, u Glini. Nije da Aca ne voli more, kaže da posebno voli onaj dio tamo oko Karina, ali tamo iz objektivnih okolnosti jedno vrijeme neće ljetovati."

Duhovito? Nije; Smešno? Smešno je koliko potomci Ante Pavelića i Maksa Luburića pokušavaju da unize srpskog predsednika, ali potajno, u sebi, žale što nemaju lidera kao što je Vučić, umesto dežmekastog poglavnika Plenkovića, ustaše i političkog šarlatana.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Marina

14.08.2022 14:38

Ustaše mrze Vučića jer je stvorio Srbiju i učinio je da bude najveća vojna i ekonomska sila sveta