KAD PLAVUŠA UDARI NA PLAVUŠU Ana iz SPS ratuje sa ministarkom jer joj je isprozivala partijskog šefa: Zorana, uzjaši metlu i beži iz Srbije!
Foto: Printscreen/instagram

Ana Grozdanović, mlada članica SPS iz Niša, koja je postala poznata zahvaljujući atraktivnim fotografijama i po, blago rečeno, neobičnim govorima sada je ponovo u centru pažnje. Ona je objavila rat Zorani Mihajlović, poručujući joj da treba da uzjaše metlu i odleti iz Srbije jer se ova ministarka udarila na njegog idola i partijskog šefa Ivicu Dačića.

Zoranina izjava da nije za vladu sa socijalistima jer se oni „uvek nakače na Vučića i SNS“ bila je dovoljna da Ana, za razliku od Dačića koji je tu packu prećutao, započne rafalnu paljbu koja traje danima.

„Mislim da Zorana Mihajlović previše apostrofira svoju ulogu u kadriranju, a ne vidim da ima realna ovlašćenja. Ona bi trebalo da uloži više snage i energije u posao koji joj je poverila vladajuća koalicija“,  navela je ona u prvoj objavi, nastavljajući i narednog dana da se bavi ministarkom. Objavila je fotografiju s drugaricom i napisala:

„Dok objašnjavam drugarici kako bi Zorana Mihajlović trebala da uzjaše metlu i odleti u pravcu koji donosi samo štetu Srbiji. Plaćenički vrši kampanju protiv vrednih stvari i vrednih ljudi koji su ostali da čuvaju Srbiju! Napada svoje, napada druge, a u stvari napada Srbe! Njoj niko ko je Srbin ne odgovara. E, kada gospođa ima pravo da naziva svakojakim imenima druge, od sada sam ja sebi dala za pravo da joj tepam svakog jutra dok ne shvati da u srpskoj fotelji sedi, ali izgleda da je srpska zemlja žulja“, napisala je mlada političarka, koja je i juče „tepala“ ministarki, opet uz svoju fotografiju. Ovog puta je, između ostalog, napisala da Mihajlovićeva kao predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost iznosi netačne podatke i njima ruši ugled Srbije.

KAD PLAVUŠA UDARI NA PLAVUŠU Ana iz SPS ratuje sa ministarkom jer joj je isprozivala partijskog šefa: Zorana, uzjaši metlu i beži iz Srbije!

Alo

 

Zoka bez komentara, ali...

Ministarka Mihajlović nije želela da odgovara na napade Dačićeve pulenke. Prema informacijama iz njenog okruženja, ona je neke od objava Grozdanoviće pročitala i slatko se nasmejala.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading