TAJKUNSKI MEDIJ PORUČUJE SRBIMA NA KiM: Opustite se i budite glineni golubovi! (FOTO)
Alo!

Predsednik Vučić je danas na konferenciji za novinare napomenuo da od razgovora u Briselu zavisi život našeg naroda i da će dati sve od sebe da se uspešno završi, ali da je skeptičan po ostvarivanju bilo kojih rezultata.

Tajkunski mediji su odmah iskoristili da izvrnu realnu sliku stvarnosti i iskoriste priliku da objave tekst u kome se napada predsednik Vučić da opet širi paniku!

Naime, naslov je sledeći: “Vučić opet širi paniku: Spremaju likvidaciju naših ljudi na severu Kosova” kojim se svi napori Srbije i predsednika Aleksandra Vučića da odbrani srpski narod na Kosovu i Metohiji ismevaju i nazivaju “širenjem panike”.

TAJKUNSKI MEDIJ PORUČUJE SRBIMA NA KiM: Opustite se i budite glineni golubovi! (FOTO)

Foto: Printscreen

 

 

Situacija na Kosovu i Metohiji je izuzetno teška, Kurti je bez trunke srama istakao da se u Beogradu vodi agresivna politika koja može da se pretvori u napad na KiM, a tajkunski mediji u svakoj prilici koriste da stanu na stranu srbomrzaca.

Kao što drže stranu Plenkoviću i Hrvatskoj, sad i Srbima isto poručuju: Opustite se i budite glineni golubovi!

Ono što je važno jeste da je predsednik poslao poruku u vidu molbe da se sačuva mir po svaku cenu, da se Albanci urazume, da se Srbi ne nasedaju na provokacije, a da će Srbija da moli za mir i traži mir u svakom trenutku!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Darko

11.08.2022 13:40

Tajkunsko opozicioni mediji teraju Srbe da idu pod nož ustaških i šiptarskih koljača kao što su to radili i 90tih godina, kada je Vučić pozivao na pomirenje, a ti mediji huškali na rat.

Душка

11.08.2022 15:40

Ови говнари требају да одговарају за своје лајање.Како би се осећали да они живе тамо и да их неки криминалци тероришу сваки дан?!Да су им ту деца,да стрепе сваки дан оће ли се живи вратити кући.Пре него отворите уста ,добро промислите јер неко то све види и памти!