"POBEĆI ĆE IZ ZEMLJE SA OPLJAČKANIM BLAGOM " Medojević: Milo spremio oproštajno pismo!
Foto: EPA/Foto: EPA/ J.J. Guillen / POOL

- Ðukanović je svestan da DPS nestaje i esktremizmom pokušava da podigne sebi cenu kod stranih mentora i obezbedi imunitet od krivičnog gonjenja. Spreman je da proda sve svoje saradnike u kriminalu i švercu - rekao je Medojević gostujući na TV Hepi.

 

 

Za jučerašnji autorski tekst Ðukanovića, Medojević je rekao da je to "oproštojano pismo" koje je napisao svestan da njegova politika ekstremizma, jezika mržnje , ksenofobije i satanizma ima sve manju podršku normalnih i umerenih birača DPS.

- Niko Ðukanovića ne podržava besplatno. Čim je prestao da plaća ostao je bez podrške birača - naveo je Nebojša Medojević i dodao:

- Izazivanjem vanrednih izbora pokušava da spasi makar malo autoriteta kod svojih najekstremnijih vojnika, koji ne mogu da shvate da je Abazović prevario i slagao i Ðukanovića. Zna da je na izborima i konačan politički kraj DPS i njega i sprema alibi da je on bio tu, ali da su ga izdali birači i ''suverenisti'' i sprema svoj odlazak iz zemlje. Pare su već vani, brat mu je u Švajcarskoj, sestra u Beogradu.

 

 


Kao i njegov idol kralj Nikola, kaže Medojević, pobeći će iz zemlje sa opljačkanim blagom.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading