AFERA OD*EBI, BRE Jeremić brani svog pulena smešnom anketom, tviteraši ga urnisali
Foto: Printscreen/Video

Sukob opozicionih poslanika Marinike Tepić i Mikija Aleksića u koji su se upleli i njihovi šefovi Dragan Đilas i Vuk Jeremić poprima sve ozbiljnije razmere i prerasta u svađu nalik onima koje gledamo u rijalitijima. I sam povod za ratne sekire bio je takav. Aleksić je u Skupštini seo na mesto koje je Marinika pikirala za sebe. Ona se razbesnela, insistirala da ustane odatle, na šta joj je Miki, prema navodima medija, odbrusio: „Od*ebi, bre!“ Da ju je opsovao, potvrdila je i sama Marinika na Tviteru navodeći da joj je kolega koji je na njihovoj zajedničkoj listi za parlamentarne izbore bio odmah ispod nje i sa kojim je provodila najviše vremena u kampanji uputio neprimerene reči. Teške reči njih dvoje su razmenili na Tviteru posle Marinikinih javnih optužbi. Đilas je stao u zaštitu svoje poslanice izjavama za medije, a Jeremić je odlučio da svog pulena podrži tako što će na Tviteru napraviti anketu, koja je postala pravi hit na toj društvenom mreži.

Lider NS, koji je trenutno na letovanju u Grčkoj, napisao je:

„Marinika Tepić i Dragan Đilas, uz podršku tabloida, tvrde da je Miki Aleksić psovao Mariniku (?!) usred Skupštine. Miki kaže da je to NEISTINA. Poznajem Mikija Aleksića - pristojan, porodičan čovek, i veliki džentlmen. Šta vi mislite, ko ovde govori istinu?

Miki Aleksić ili Marinika i Đilas?“ Zatim je zamolio tviteraše da glasaju u što većem broju.

Ubrzo mu je stigao komentar od jednog tviteraša koji se predstavlja kao Amfetaminolohije:

„Vuče, sine moj, kakva je ovo anketa? Ponašate se kao voditeljka ’Parova’.”

Na šta je Jeremić odgovorio:

„Ne bih rekao. Pre će biti da je pogodila u oko. I zato tako žestoka reakcija. Kako ste Vi glasali, Amfetaminolohije? Ali iskreno“, napisao je lider NS, što je dodatno nasmejalo tviteraše.

Inače, u ovoj anketi juče do podne glasalo je oko 4.000 ljudi i rezultati su išli u korist Aleksića.

 

Marić: Jeremić može u Parove samo ako plate Kinezi i Rusi

 

- Što se mene tiče, on ne bi mogao da vodi „Parove“, jer je to ozbiljna emisija koja je imala milione gledalaca. On je vodio Ujedinjene nacije preko veze, to su tada platili Kinezi i Rusi, odnosno njihova mafija.  Mi Jeremiću ne bismo dali žutu banku, ali ako bi kineska i ruska mafija htela da plati da ga primimo, možda bismo razmislili i obnovili „Parove“ - prokomentarisao je za Alo! Milomir Marić, urednik TV Hepi na kojoj su emitovani „Parovi“ .

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading