SELAKOVIĆ U PARAGVAJU: Principijelna pozicija domaćina u vezi sa pitanjem Kosova i Metohije
EPA/ ANDREJ CUKIC

Selaković i Ariola razgovarali su i o obeležavanju 140 godišnjice bilateralnih veza sledeće godine, objavljeno je na Tviteru MSP.

Selaković će danas, u svojstvu specijalnog izaslanika predsednika Srbije, prisustvovati ceremoniji inauguracije novog predsednika Kolumbije Gustava Fransiska Petra Urege.

Tokom boravka u Bogoti, šef srpske diplomatije imaće i nekoliko bilateralnih sastanaka sa zvaničnicima latinoameričkih i karipskih država.

Selaković s potpredsednikom Salvadora

Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković sastao se danas u Bogoti sa potpredsednikom Salvadora Feliksom Uloom, koga je informisao o situaciji na Kosovu i Metohiji i posvećenosti Srbije miru i stabilnosti u regionu i rešavanju otvorenih pitanja kroz dijalog.

Razgovarano je i o jačanju političkog dijaloga i sveukupnih veza Srbije i Salvadora, objavljeno je na Tviteru Ministarstva spoljnih poslova Srbije.

Ministarstvo spoljnih poslova

 

 

Selaković sa MSP Brazila o jačanju bilateralne saradnje

Šef srpske diplomatije Nikola Selaković razgovarao je danas u Bogoti sa ministrom spoljnih poslova Brazila Karlosom Albertom Franka Frankom o jačanju bilateralne saradnje dve zemlje.

Selaković je sa Frankom razgovarao o o tradicionalno prijateljskim bilateralnim odnosima i intenziviranju potencijala brazilskih investicija u Srbiju, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije na Tviteru.

Selaković je u razgovoru sa Frankom zahvalio Brazilu na poštovanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije.

Ministarstvo spoljnih poslova

 

 

Komentari (0)

Loading