HRVATSKI BAL VAMPIRA Ovako je Lazanski govorio o ustaškim proslavama "Oluje" (VIDEO)
Foto: Printscreen

Hrvatska nikako da napravi jednu vrstu distance od NDH, govorio je Lazanski.

Podsetio je i na otimanja srpskih stanova i bespravnog ulaska u njih. 

- Ta godišnjica se polako pretvara u neku vrstu bala vampira, ako ti na tragedji 250.000 Srba to slaviš, onda je pitanje i kakve mi komšijske odnose treba da negujemo - govorio je Lazanski.

On je takođe upozoravao da 1945. godine na prostorima bivše Jugoslavije nije izvršena denacifikacija.

.- Mi smo u ime "bratstva i jedinstva" mnoge stvari iz 1941. i 1942. godine gurnuli pod tepih i nikad se nismo obračunali sa tim idejama do kraja. Naravno da je to buknulo 1991. godine ponovo - pričao je Lazanski za TV Pink.

On je podsetio na odnos građana Zagreba prema oslobođenju 1945. godine.

- Stari Zagrepčani nikad nisu ulazak partizana 1945. u Zagreb doživljavali kao oslobođenje, već kao "preokret". Ako to gledate na taj način, onda 1991. godina nije bila iznenađenje - objasnio je tada diplomata.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pirke

04.08.2022 19:55

Da se razumemo za sva vremena!!! Hrvati su klasičan srpski ispljuvak koji su primili katoličku veru, teritorijalno se to sve vidi po obodima srpskog prebivališta na teritorijama gde je živeo srpski narod. Govore nama razumljivim jezikom, genetika je dokazala da su naš proizvod prodane duše. Katolicizam ti je jedna demonska sekta, otpadnici od Isusove prave pravoslavne crkve. To su i sami biskupi njihove crkve priznali da je SPC prava Isusova crkva. Kako se onda boriti sa otpadnicima u realnom svetu ako si na tudjoj priznatoj teritoriji gde su ti uskraćena sva prava!!! A kojima smo na našoj teritoriji omogućili da uživaju još veća, koja ne bi ni imali da su u vlastitoj državi za koju se izjašnjavaju.