BAKIR BI DA SKIDA GLAVE SRBIMA Izetbegović ponovo preti pred izbore, džeparoš smislio kako da popuni budžet
Alo

Održana je javna tribina SDA na kojoj se prisutnima obratio predsednik ove stranke Bakir Izetbegović.

"Da Rusija i Srbija hoće mir, imali bi ga sutradan. Rusija razara Ukrajinu. Srbija je razarala na Balkanu. Nema gde nije napravila problem u proteklih 30 godina.

 

 

Znamo šta je bilo u Bosni i Hercegovini i umesto da spuste loptu, umesto da plate odštetu i umesto da se ponašaju na civilizovan način, oni su ponovo izvor problema. Da hoće mir i sebi i nama, imali bi ga već danas", kazao je Izetbegović.

Sad je svima jasno da je predsednik Vučić bio u pravu kada je govorio da priče o pijetetu prema žrtvama i tzv. genocidu zapravo nisu suština. Bakira očigledno ne zanimaju žrtve, niti genocid u koji ni sam ne veruje, vać novac. Bakir bi krokodilskim suzama da obmane narod, pa da trgujući emocijama popunjava rupe u budžetu, tražeći ratnu odštetu od Srbije.

 

 

Da podsetimo, ovaj junak koji danas "prebrojava" vojsku za sukob, za vreme rata u BiH krio se u trezoru banke, zajedno sa svojim ocem Alijom.

Umesto da je učio na tuđim greškama, da je shvatio kako ne treba da se postupa sa Srbijom, gledajući Kurtija i ustaše, Alijin sin se zaleteo da i on olupa zube.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading