"IDEA VAM ŽELI SREĆNU OLUJU" Aktivisti pokreta "Naši"  pozivaju na bojkot hrvatskog trgovinskog lanca (FOTO)
Printscreen

Plakat, koji je danas plasiran, napravljen je u formi „Ideinog“ kataloga, a na slikama se nalaze starci, deca i izbeglička kolona Srba tokom akcije „Oluja“. Sa naslovom „Idea vam želi srećnu Oluju“ i šahovnicom na glavnom logou, na plakatu su i „cene“ ljudi na slikama – 0 dinara.

Pored ovoga, u sredini stoji tekst – Кupovina uz najbolji genocid!

Nastanak ovog plakata, inspirisan je sramnom politikom Republike Hrvatske u kojima se građanima Srbije zabranjuje odlazak u Jasenovac kako bi odali počast ubijenim Srbima od strane ustaškog genocidnog režima u NDH. Jasenovački mučenici i dan danas stradaju od genocidne hrvatske politike prema srpskom narodu koja nije prestala do današnjih dana. Oni se čak izruguju i srpskoj deci koja su stradala u zloglasnom logoru za decu Jastrebarsko koji nadbiskupi iz Hrvatske nazivaju "prihvatnim centrom" u kojem su se brinuli za srpsku decu.

 Smatramo da je bojkot hrvatskih prodavnica  IDEA pravi odgovor na politiku koju Hrvatska sprovodi nad srpskim narodom. Očigledno je da oni isključivo žele  srpski novac, ali ne i da se pokaju za zločine nad srpskim narodom koji i  dalje traju.

Кonzervativni pokret NAŠI poziva građane Srbije da bojkotuju trgovinski lanac IDEA i sve proizvode koji dolaze iz Hrvatske.

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (11)

Loading
Bravo

31.07.2022 16:10

Podrska,bravo....ovo treba svaki dan,bas svaki dan sa bude na svim bilbordima,na svim medijina,svaki dan da se idioti srpski dozovu pameti... Mada sve su indicije da od toga nema nista,ali hajde pokusajte,mozda nekome dodje....

Мрав

31.07.2022 16:19

Идеа, то је хрватски конзум, оооо коначно хоће ли Србија доћи памети, БОЈКОТОВАТИ СВЕ ХРВАТСКЕ ФИРМЕ, БРАВО БРАВО БРАВО!!!

Mica

31.07.2022 16:27

Ja kad gid idem u Bosnu preko Hrvatske, ja mogu da idem u Jasenovac i niko me ne sprečava. Ali ja nisam predsednik republike, a nekakvi protokoli kažu da ne može predsednik bilo koje države da dođe kako hoće i kad hoće. Pobogu, dosta više sa huškanjem...

JA

31.07.2022 16:41

Idea odavno nije Hrvatsko vlasništvo,ali nemojte da kupujete da malo "oladimo" sa poslom.

Ђура

31.07.2022 16:48

Да ли на исказаном примитивизму треба одговорити још примитивније ??.?. Шта ћемо са људима који раде у тим фирмама ?!.

Jovan

31.07.2022 16:56

Košarkaški klub nosi reklami Idea i to s ponosom!

Vladimir

31.07.2022 17:13

Slažem se! Ne kupujte ništa u tim marketima, jer ionako je ne skupo nego preskupo. Roba je dobrim delom sa isteklim rokom upotrebe, koji se može videti tako što je vidljivo prepravljen ili je nečitak. Roba koja dolazi iz Croatie je sva van roka upotrebe povučena sa njihovih rafova. Čuvajte se!

Baba Milka

31.07.2022 17:14

Ja sam to odavno uradila . Kupujem nase na pijaci i robu proizvedenu u Nasoj Srbiji .Za svaki slucaj .

Slavonija

31.07.2022 17:31

To vec radimo od kad je Plenkovic izjavio da smo"varvari".Vise moj dinar nece videti.