USTAŠE UMIRU OD MUKE ZBOG PRIJATELJSTVA SRBIJE I ŠPANIJE Pogledajte ovaj bedni konjušarski napad na Vučića (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Kao takvim osvedočenim mrziteljima srpskog naroda i države Srbije smeta im svaki pokazatelj da je naša država sve jača i da je poštovana u svetu. 

Uspeh Srbije oni nepogrešivo vezuju za Vučića i zbog toga je on često na udaru njihovih što levičarskih, što desničarskih, ali svakako ustaških medija. 

Kažu da je Krleža rekao "sačuvaj me Bože hrvatske kulture", ali je sigurno da Bog treba da nas sačuva hrvatskog "humora" koji je na nivou dece u osnovnoj školi. 

Ovaj put su rešili da, uz pomoć botova građanske, da ne kažemo antisrpske opozicije u Srbiji izvrgnu ruglu sastanak predsednika Republike Srbije sa premijerom Kraljevine Španije. 

Sigurno je da je i njima, kao i antisrpskoj opoziciji zasmetalo što je španski premijer govorio o dugom prijateljstvu naše dve zemlje, potvrdio da Kraljevina Španija potpuno podržava teritorijalni integritet i suverenitet Republike Srbije i zato što je pohvalio Srbiju kao lidera na Balkanu. 

Pošto nisu mogli našem predsedniku Vučiću da zamere bilo šta pripadnici antisrpske opozicije (koju narod kolokvijalno zove ekavske ustaše) su jednu državničku večeru predstavili kao "romantičnu" a to su brže bolje prihvatili njihovi ideološki istomišljenici iz hrvatskih medija. 

Očigledno je da oni u tom mentalitetu skarednih pesmica koje izvode razne klape i tamburaški orkestri nikako ne mogu da shvate kako se poštovanje premijeru Španije iskazuje tako što jedna od najboljih srpskih pop pevačica koja je internacionalnu slavu stekla snažnim vokalnim sposobnostima otpeva pesmu na španskom jeziku. 

 

Po njima je verovatno primereno da se neko ponaša kao njihova bivša predsednica Kolinda Grabar Kitarević, tj. da polupijana u mokroj providnoj majici đipa pred stotinama miliona ljudi u prenosu uživo, upada u svlačionicu i cmače polugole i gole fudbalere i na kraju zavija uz Tompsonove ustaške pesme. 

Ustaše, baš ste prsli, a ako vam je baš do traženja "romantičnih večera" bacite se malo na istraživačko novinarstvo i saznajte gde vam neki ministri u vladi prave "gole vesele voziće" u Zagrebu i koji najviši državni dužnosnik je najčešće "lokomotiva". 

Kada već pominjemo istraživačko novinarstvo mogli bi i da proverite zašto toliko skičite i ljutite se kada tvrdimo da ste NDH broj 2 i njen duhovni naslednik, a ministar spoljnih poslova zahteva od Austrije da vrati ustaški grb u Blajburgu, na mestu gde je te krvoloke stigla pravda?

To bi vam bilo pametnije nego da negirate genocid ili da branite predsedniku Srbije da poseti Jasenovac gde su njegovi direktni preci postradali od hrvatske ustaške kame. 

Stvarno ste neopevani licemeri, a neko bi možda rekao i bagra, ali mi to nećemo da tvrdimo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (14)

Loading
Milovan

30.07.2022 21:57

A kad srbija pomogne malo koliko moze oko zemljotresa opet ne valja dzaba se truditi da dokazemo da nismo neprijatelji nikome kad su drugi neprijatelkski nastrojeni prema srbiji ZIVELA SRBIJA puknite mrzitelji nas lepe zemlke Srbije

Dragana

30.07.2022 22:02

Hrvatska i njen narod ne mogu da zamisle da Srbija napreduje krupnim koracima u buducnost a da oni neprestano stagniraju a i idu unazad polako ali sigurno.

Mare

30.07.2022 22:04

Po delima i reakcijama se vidi da Hrvatska ne moze da prihvati napredak Srbije na svim nivoima. Oni su otvoreni Srbomrzci i to ne kriju da sramno pokazu i dokazu.

Vladan

30.07.2022 22:06

Srbija ima odlicne kako prijateljske tako i poslovne odnose sa svima koji to isto zele. Spanija je nas dobar prijatelj i Hrvatima zbog toga moze samo da bude krivo.

Bogi

30.07.2022 22:10

Srbija je uvek gledala svoja posla i svoje probleme, ali zato Hrvati su uvek gledali u nase dvoriste i prizeljkivali nam zlo. Moze Hrvatska samo da nas mrzi i nista vise.

Шумадинац

30.07.2022 22:18

Треба усташе пустити да поцркају ништа им нетреба дати забранити улаз у ВЕЛИКУ СРБИЈУ.

natasa

30.07.2022 22:21

Koji su to idioti i kako lupaju.Nije ovo nikakva romanticna vecera,vec poslovni sastanak,gde nas je nas predsednik predstavio bas kako treba.Nema mu se sta zameriti.Radi sve za svoju zemlju.

Neda

30.07.2022 22:47

Некима у региону, изгледа не одговара пријатељство и успешни односи Србије са многим земљама , између осталог и Шпаније!

sasa

31.07.2022 00:46

Puni su Hrvati zavisti,mrznje,zlobe prema Srbiji i Vucicu!

stefan

31.07.2022 00:47

Ljubomorni su Hrvati na napredak i uspeh Srbiji,to sto je Srbija danas jaka i stabilna drzava

Patak

31.07.2022 00:49

Treba ostati koliko je moguce mirne glave i ne nasedati na provokacije Hrvata

Pavlovic

31.07.2022 00:50

Jasno je da bi ustase zelele da vide Srbiju ponizenu i na kolenima,samo sto taj film nece gledati

Branimir

31.07.2022 18:46

Jasno je da Hrvatsku tako malo briga za Srbiju i ne nazivaju sve srbe četnicima kao uvređeni velepoštovani predsednik Vučić koji je mislio da za njega ne važe pravila i da može kad hoće da ušeta u Hrvatsku. Neka ide malo i na Kosovo.