BESTIDNA KAMPANJA, USTAŠE NARUČILE VREĐANJE VUČIĆA Nastavljeni idiotski napadi Hrvata na predsednika Srbije
Alo

 

Bolesna kampanja protiv šefa naše države nastavljena je skandaloznim tekstom i naslovnom stranom hrvatskog lista „Ekspres“. 

Naime, na naslovnoj strani ovog lista nalazi se foto-montaža na kojoj su predsednika Vučića prikazali ogrnutog u hrvatsku zastavu kako drži podignutu desnu ruku, što aludira na nacistički pozdrav, i s klovnovskim nosem.

BESTIDNA KAMPANJA, USTAŠE NARUČILE VREĐANJE VUČIĆA Nastavljeni idiotski napadi Hrvata na predsednika Srbije

Alo

 

 

Ono što je izvesno je da je ovo maslo hrvatskog predsednika vlade Andreja Plenkovića, koji inače kontroliše uređivačku politiku mnogih ustaških medija, pa je tako sada naručio lične uvrede protiv Vučića.

NAJBOLJI PRIMER

„Srpski psiho“ naslov je njihove mržnje prema čoveku koji je samo želeo da oda počast nevino stradalim žrtvama (između ostalih i svojim precima) u zloglasnom logoru Jasenovac.

„Sveobuhvatna politička analiza večnog voždovog kompleksa od Hrvatske“, „Zavist, srdžba, jal i iracionalni strah psiha iz Srbije", samo su neke od nepristojnih uvreda kojima je „Ekspres“ obasuo Vučića, a tekst je propraćen nizom sramnih laži o srpskom predsedniku.

List „Ekspres“ je objavio čak i fotografiju Vučića iz detinjstva, sa roditeljima i bratom, a ustaše su otišle toliko daleko da su u tekstu slagale da je predsednik Srbije, kako su napisali, izmislio da mu je porodica stradala u Jasenovcu.

Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS, ističe da ovoliki bes pokazuje nekoliko stvari:

BESTIDNA KAMPANJA, USTAŠE NARUČILE VREĐANJE VUČIĆA Nastavljeni idiotski napadi Hrvata na predsednika Srbije

Alo

 

 

- Prvo, da predsednik Vučić radi jako dobre stvari za Srbiju, a to u Hrvatskoj ne mogu da podnesu. Njima nedostaju oni što pred njima puze, što im se izvinjavaju i što uvek u njihovom prisustvu pokazuju nekakav kompleks niže vrednosti. Kod predsednika Vučića toga nema, ali ima borbe za interese Srbije, a to je već za njih teško podnošljivo. Drugo, zabranom predsedniku Vučiću da ode u Jasenovac država Hrvatska je pokazala svoje pravo lice. Pale su evropske maske, a pokazalo se nakazno lice Maksa Luburića i Franje Tuđmana, kao kreatora današnje hrvatske države, zasnovane na jedinstvu hrvatskih ustaša i hrvatskih komunista. U toj državi nema mesta za Srbe, osim pod zemljom. Svakako im ne treba preživeli potomak jasenovačke žrtve. Ni da ih podseća na njihov zločin, ali ni da im svojim prisustvom i samim postojanjem pokaže da im je posao bio uzaludan i da Srbe i Srbiju nisu uspeli da unište.

KO JE PERJANICA

Sandra Božić, poslanica SNS, ovako ocenjuje sve što rade Hrvati:

BESTIDNA KAMPANJA, USTAŠE NARUČILE VREĐANJE VUČIĆA Nastavljeni idiotski napadi Hrvata na predsednika Srbije

Alo

 

 

- Istorija pamti jednog takvog koji je srpski narod krivio za sve loše što se dešavalo u tadašnjoj NDH, ime mu je Ante Pavelić. Nema sumnje da se ustaštvo povampirilo, a da je njegova perjanica Andrej Plenković. Ovakvim izjavama hrvatske vlasti pokušavaju da skrenu pažnju javnosti s ekonomske krize koja bukti u Hrvatskoj i čiste inferiornosti pred rezultatima Srbije, za koje znaju da je zaslužan Aleksandar Vučić. Međutim, s obzirom na to da su napadi na Vučića sve učestaliji, čini se kao da im je žao što nisu zatrli seme porodice Vučić onda kada su ih ubijali i palili im kuće. Sa koljačima, ksenofobima i nacistima nema priče.

Kulminacija kampanje 

 

Vučića vlasti u Zagrebu i hrvatski mediji napadaju konstantno. Međutim, kulminacija je dostignuta onog trenutka kada je otkriveno da mu je zabranjeno da makar i privatno poseti Jasenovac. Podsetimo, dve službene najave predsednika Vučića su odbijene, uz obrazloženje da nije vreme, a treći put, kada je poručio da bi otišao u privatnu posetu, stigla je zabrana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
vuksa

30.07.2022 09:24

Katastrofa sta rade ove Ustase ..Ziveo Vucic i Srbija samo napred ...