MINISTAR VULIN DANAS NA SASTAKU SA AMBASADORKOM KINE Peking još jednom potvrdio naše čelično prijateljstvo!
Foto: Tanjug/Milos Milivojevic

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin sastao se danas sa ambasadorkom Kine Čen Bo, koja mu je ovom prilikom uručila pismo kineskog ministra javne bezbednosti Vanga Sjaohonga u kojem se potvrđuje odlična saradnja u oblasti unutrašnjih poslova dve zemlje.

U pismu je posebno naglašena saradnja u oblasti bezbednosti projekata inicijative "Pojas i put“ u Republici Srbiji, kao i podrške u okviru međunarodnih organizacija, pre svega Interpola, saopštio je MUP.

Kada je najteže, vi ste tu! - Alo.rs


Takođe, navodi se i da je stav kineske strane dosledan po pitanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije kada je reč o pitanju takozvanog Kosova, te da će nastaviti da pružaju čvrstu podršku Republici Srbiji.

Vulin je ponovio da je prijateljstvo Srbije i Kine čelično, baš kao i lično prijateljstvo dvojice predsednika, Aleksandra Vučića i Si Ðinpinga, navodi se u saopštenju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ja

28.07.2022 15:49

Takođe, navodi se i da je stav kineske strane dosledan po pitanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije kada je reč o pitanju takozvanog Kosova, te da će nastaviti da pružaju čvrstu podršku Republici Srbiji. Hvala kini sto cvrsto podrzavaju suverenitet teritorijalni intigritet srbije !!!

Ja

28.07.2022 15:52

Vulin je ponovio da je prijateljstvo Srbije i Kine čelično, baš kao i lično prijateljstvo dvojice predsednika, Aleksandra Vučića i Si Ðinpinga, navodi se u saopštenju to je vazno prijateljstvo se treba cuvati !!!

Ja

28.07.2022 15:54

U pismu je posebno naglašena saradnja u oblasti bezbednosti projekata inicijative "Pojas i put“ u Republici Srbiji, kao i podrške u okviru međunarodnih organizacija, pre svega Interpola, saopštio je MUP. To je dobro !!!