UPOZORENJE ZA SRBIJU "EU državama pozajmljuje novac, a zauzvrat traži nešto jezivo"
Foto: AP Michael Probst

Lučić smatra da je Evropska Unija vlada ljudima i državama pomoću duga koji im daje a zatim im traži velike usluge i ustupke za uzvrat.

UPOZORENJE ZA SRBIJU

Foto: Printscreen

 

- Evropska Unija je vladala ovim bivšim socijalističkim državama, dajući im novac, a onda su za taj novac tražili poslušnost. Tražili su da promenimo istoriju, školske sisteme, da uništimo naše banke da bi njhove banke mogle da dođu. Tražili su da pokupuju naša preduzeća da ne bi bila državna ili društvena, ne da bi ih obnovili, već da bi ih uništili i dobili tržište kod nas. 

- Oni se prema nama uvek ponašaju kao prema bubašvabama, gledaju nas kao bubašvabe, a mi mislimo da su to fini i dobri ljudi. Oni su gmazovi. Mali, nesposobni, impotentni. Većina njihovih političara su za nas smešni.

- Trust mozgova na Zapadu, gde spadaju mnoga tajna društve hoće da smeni političke "pajace" u Evropi. Smenili su Džonsona, Dragija, Šolc se vrti, pitanje je šta će biti sa Makronom. To rade da ne bi došlo do pobune u Evropi. Pogledajte šta se dešava u Holandiji, pitanje je kada će tamo početi haos. - rekao je Lučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Гојко

23.07.2022 14:03

Човече, па то деца знају.