VUČIĆ POSLE SASTANKA SA AL SISIJEM "Danas sam ponovo ponosan na Srbiju i na njen napredak, snagu i uzlet"
Foto: Tanjug

Pokazali smo našem prijatelju mali deo ponosa naše vojske i domaće odbrambene industrije, poput borbenih oklopnih vozila "Lazar", "Miloš" i "Lazanski", dok su posebnu pažnju našeg gosta privukli i „Nora“, „Oganj“ i „PASARS“, te brojno drugo naoružanje koje je nastalo sjajnim i predanim radom naših stručnjaka.


Srbija i Egipat imaju prostora za unapređenje saradnje u oblasti naoružanja i vojne opreme, a naša zemlja itekako ima šta da ponudi, jer naše domaće naoružanje ni u čemu ne zaostaje za najvišim svetskim standardima. Danas sam ponovo ponosan na Srbiju i na njen napredak, snagu i uzlet.

-Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Arapske Republike Egipat Abdel Fatah al Sisi, prisustvovali su prikazu sredstava naoružanja Vojske Srbije i vojne opreme iz domaće odbrambene industrije na poligonu Doma Garde.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Renata

21.07.2022 22:26

Ponosan je Vucic na Srbiju. Ponosni smo i mi i na Srbiju i na njega jer je upravo on Srbiju podigao. Doveo investitore, sklopio prijateljstva. Vojna industrija Srbije je opet na svojim nogama. To su sve jako veliki uspesi.

Nevena

22.07.2022 09:12

Gradjani Srbije imaju čime da se ponose!