ČEDA O SVOM BORAVKU U ŠILEROVOJ Jovanović: Legija mi rekao da pozdravim Đinđića
Printscreen

Prema njegovim rečima, u kolima kojima su se on i njegova tadašnja devojka, a danas žena, Jelena vozili do kuće, njegovom obezbeđenju je stigao poziv da se vozaču naredi da okrene kola, nakon čega je odvezen pravo do Milorada Ulemeka Legije.

- Posle incidenta u Stupici ja sam mu dao radnu knjižicu i rekao da je završio svoju karijeru u MUP-u. Otišao je za Grčku i nije nas više interesovao na bilo koji način - priča Čeda Jovanović za medije.

On je dodao da je tek kasnije saznao da su pripadnici njegovog obezbeđenja bili u JSO.

- Ja sam imao obezbeđenje, a pripadnici tog obezbeđenja bili su u JSO ranije, to sam saznao kasnije. Moje obezbeđenje je neko pozvao i rekli su im da narede vozaču da okrene auto, okrenuli su auto i tada me voze prvi put u Šilerovu. Ja sam tada bio sa Jelenom, ona je imala 22 godine - priča Čeda Jovanović.

Prvi put u Šilerovoj

- Vozili su me do garaže i tu me je čekao Legija. Pitao me je "Je l' znaš koji je danas dan? Je l' mi je ovo gde sam danas hvala za 5. oktobar", a ja sam mu rekao da je super s obzirom na to gde mu je mesto. On mi je tada rekao da pozdravim Zorana Đinđića da mu kažem da je našao one koji ga neće izneveriti. Od tada je on bio na otvorenoj vezi sa Radetom Bulatovićem, sa Acom Tomićem, šefom vojne službe bezbednosti, indirektno sa Vojislavom Koštunicom - kaže Jovanović.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Aca

21.07.2022 11:55

Sta se folira najglasniji je bio za rusenje silerove da bi nestala carobna knjiga

zora

21.07.2022 13:06

Prica o svemu sem o sustini svog boravka. Zasto je on isao tamo, sta je bio cilj tih poseta, ko je sve dolazio, o cemu se odlucivalo, sta se dogovaralo. Neverujem da bi doveli buldozere da je sve tako naivno.Jedino ako nije gledao smrt u oci pa odlucio da kaze istinu. Kazu da se u tim momentima covek preporodi. Mozda jednom i saznamo tu istinu.