ŠEŠELJ PREDLAŽE MOĆAN ODGOVOR ZAGREBU Hrvatska u kontinuitetu vodi ustašku politiku, evo šta bi trebalo uraditi
Alo

Lider radikala ističe da je to samo po sebi skandalozno i da bi trebalo odmah preduzeti meru otkazivanja gostoprimstva hrvatskom ambasadoru.

Govoreći o skandaloznoj odluci zvaničnog Zagreba da zabrani privatnu posetu Jasenovcu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, Šešelj objašnjava da Hrvatska u kontinuitetu vodi ustašku politiku.

- Odavno je dokazano da Hrvatska može postojati kao država samo ako je izrazito ustaškog karaktera. Drugačija Hrvatska je nezamisliva i ne može da postoji. Mislim da bi Srbija trebalo da okrene novi list u odnosima sa Hrvatskom, dosad je suviše blaga bila - kazao nam je Vojislav Šešelj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Jurij Gagarin

17.07.2022 18:59

Gospodine šešelj, koliko ste ono beše glasova osvojili na prošlim parlamentarnim izborima u Srbiji vi i vaša stranka?

Zoki

17.07.2022 20:17

@Jurij Gagarin - Koliko god da je dobi, više od tebe..

ZAvram

17.07.2022 20:38

@Jurij Gagarin - @Jurij Gagarin! Будалама и злобницима, какав си ти, требало би забранити употребу имена славних људи, попут Гагарина. Ти, после овог коментара, остајеш само ГГ. Разумећеш, верујем!

Jovan

19.07.2022 13:52

@Jurij Gagarin - A kako se ti j.gagarinu zapravo zoves,sto se krijes ustaso.

Za kaj ne

17.07.2022 21:25

Rvati ovo nisu sami smislili, ovo je još jedan vid pritiska i ucena od strane onih struktura gde srbi streme, Rvati imaju debelu zaleđinu za ovo što rade, a kog srbi imaju u zaleđinu da prete vratima!? Ne treba smetnuti s uma da su Rvati EU i da će nas do veka blokirati pred vratima EU. Nismo u poziciji ni kao država ni društvo da se suprotstavlja o ni jednoj članici EU. Ko je za to kriv!?????

Divna

17.07.2022 22:16

Gospodin Seselj je potpuno u pravu.Hrvati se po Srbiji slobodno setaju I dalje zaraduju u nasoj zemlju.Svima bi otkazala I pokazala koliko su nepozeljni.

Mrko

17.07.2022 23:37

Tako je, samo biti na drugoj strani od hrvata i na pravoj strani ste, jer oni kroz istoriju nikada nisu bili na pravoj strani, uvijek su bili u paktu sa djavolom uvijek sa zlotvorima okupatorima i koljacima.