ŠTA BOLI VLAST U ZAGREBU Vesić: Da je Vučić hteo na more, dali bi mu celo primirje, a u Jasenovac e, to ne može!
Foto: Printscreen

Prema pisanju hrvatskih medija ispada da je predsednik Vučić iznenada, bez najave, došao na granicu. A to je laž. 

Za privatnu posetu nema protokola. Kažete gde želite da idete i ukoliko vaša funkcija to zahteva dobijete obezbeđenje. Zna Hrvatska kako izgledaju privatne posete. Mnogo njihovih ministara dolazi ili je dolazilo ovde privatno na koncerte ili sportske događaje. I Srbija se prema njima odnosila uvek sa poštovanjem. Svojevremeno je tada aktuelni predsednik Srbije Boris Tadić letovao na jednom od hrvatskih ostrva.

I to je bila privatna poseta. Razlika između Vučića i Tadića je u tome što Vučić nije odlučio da letuje već da poseti Jasenovac.

To boli vlast u Zagrebu. Da je želeo na more dali bi mu oni celo primorje. Ali on je želeo da poseti Jasenovac. E to ne može.

ŠTA BOLI VLAST U ZAGREBU Vesić: Da je Vučić hteo na more, dali bi mu celo primirje, a u Jasenovac e, to ne može!

Alo

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Tadija

17.07.2022 15:30

Vucic, nece dozvoliti da drugi kroje nasu istoriju po svojoj meri, on je prvi predsednik koji se odvazio da jasno kaze istinu, koliko su velike razmere stradanja srpskog naroda i ko su pocinioci tih zlocin

Hana

17.07.2022 15:31

Jasenovac je najveći pogrom Srba koji se desio u srpskoj istoriji i to zna ceo svet, ali ćuti. Mi ne smemo zaboraviti, oprostiti i ćutati!!!

Taki

17.07.2022 15:33

Secanje na ovaj stravičan zločin nikada nece isčeznuti jer cemo se svakog dana secati nedužnih zrtava koji su na jedan zverski način izgubili svoje zivote, i