MINISTAR ALEKSANDAR VULIN U SUBOTICI: Srbija nije parking za migrante (FOTO)
Foto: MUP Srbije

- Srbija je organizovana i humana zemllja, ali u Srbiji se poštuju zakoni. Nijedna krijumčarska banda neće proći a da ne bude otkrivena, razbijena i da njihovi pripadnici ne budu kažnjeni u skladu sa zakonom. U Srbiji niko ne može da neovlaščćeno nosi oruže i trguje ljudima. Srbija neće dozvoliti da njena teritorija bude mesto gde će se okupljati različiti banditi i ološ iz čitave Azije - rekao je ministar Vulin.

- Srbija nije parking za migrante i neće dozvoliti da se naš način života na bilo koji način ugrozi zbog aktivnosti koje sprovode trgovci ljudskom mukom.

Vulin je dodao da u gradovima u kojima postoji izraženo kretanje migranata policija je pojačala prisustvo i svoje aktivnosti u sklopu obezbeđivanja građana, a kako ističe rezultati su već sada veoma dobri.

- Srbija neće dozvoliti postojanje nijedne naoružane bande - jasan je Vulin.

Na teritoriji Subotice, Sombora i Kikinde u jutrošnjoj akciji policija je zaplenila tri automatske puške, pušku, četiri pištolja, 12 komada različitih noževa, mačete, satare i boksere, kao i 182 komada municije različitog kalibra.

 

 

 




PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading