MINISTARKA STAJLINGOM NAPRAVILA BURU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Zorana opalila minjak i pokazala batak (FOTO)
Zorana Mihajlović - Tanjug - Z. Petrović

Doduše, Zoka, koja se, kako smo prethodnih nedelja pisali, nada da će je Amerikanci progurati do premijerskog mesta u novoj vladi, za ovu priliku odenula je šarenu haljinu, koja je kada je sela delovala kao minić, a sve to je ukombinovala sa crnim sakoom. Fotografije koje su joj se, po svemu sudeći, veoma dopale je objavila na svim svojim nalozima na društvenim mrežama koje su se usijale.

Bilo je lajkova, ali nisu izostali ni komentari, a po njihovoj sadržini moglo bi se reći da ni žene u politici nisu pošteđene seksističkih komentara. Tako je, osim standardnih pohvala koje su ministarki stizali od njenih pratilaca, bilo tu i ponekih perverznih komentara.

MINISTARKA STAJLINGOM NAPRAVILA BURU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Zorana opalila minjak i pokazala batak (FOTO)

Zorana Mihajlović - Tanjug - Z. Petrović

 

„Mnogo si lepa“, „Uvek su me palila njena kolena i noge“, bili su neki od komentara na Instagramu, ništa manje maštoviti nisu bili komentari njenih pratilaca na Fejsbuku.

„Budući mandatar za sastav nove vlade tj. premijerka“, „Još uvek si ona ista, prava“, „Dobre cipelice“, „Dobre šunke i jabuke ima“, neki su od komentara na ovoj društvenoj mreži.

Stajling ministarke Mihajlović privlačio je pažnju medija od momenta kada je postala deo Vlade Srbije, naročito zbog činjenice što troši ogromne sume novca na torbe, cipele i nakit…

Ona je tokom ovih godina napravila i dosta gafova kada je stajling u pitanju. Tako je pre sedam godina njeno pojavljivanje u mrežastim čarapama na Trećoj konferenciji o odnosima Srbije i Velike Britanije izazvalo haos u javnosti. Na društvenim mrežama i internet portalima tada su se mogle pročitati kritike da se odenula kao za „Grand“ ili da izgleda poput starlete.

Mihajlovićeva je tada poručila da joj nije bila namera da izazove toliku buru komentara.

- Oblačim se kao žena. Nastaviću da nosim mrežaste čarape. Ne znam čemu bura, ja sam žena - poručila je ona tada za Alo!.

Još jedan stajling Mihajlovićeve, koji je izazvao pažnju javnosti, bio je onaj koji je odabrala kada se pre pet godina pojavila na reviji Igora Todorovića u providnoj bluzi ispod koje se jasno nazirao njen grudnjak u crnoj boji. Mihajlovićeva je na ovaj događaj ponela i torbu modnog brenda „šanel“, koja je tada koštala vrtoglavih 4.000 evra.

Preležala koronu

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović oglasila se početkom jula putem Instagram profila saopštavajući da je obolela od koronavirusa.

„Dragi moji, u životu sam uvek bila pozitivna. Ali ova pozitiva mi nije trebala“, napisala je ona, i poručila pratiocima da se čuvaju ovog virusa. Pre nekoliko dana je Mihajlovićeva saopštila da je negativna, te je nastavila da obavlja svoje dužnosti.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading