LUDILO TAJKUNSKIH MEDIJA Ukrajinci, ubijajte kao Hrvati u "Oluji"; Nećemo Novaka, dajte nam genocida! (FOTO)
Printscreen

Srpskom teniseru Novaku Đokoviću sinoć je organizovan doček u Beogradu posle osvojene titule na Vimbldonu.

Ovo se nikako nije svidelo N1 koji su brže bolje skočili da osude slavlje posvećeno najboljem sportisti svih vremena, Novaku Đokoviću, verovatno zbog toga što je Srbin, a to oni ne vole. Ono bi radije da se na Srbe stavi žig genocidnog naroda, pa tako u sramnoj objavi stoji:

"Doček Novaka, a ne Srebrenica - manjak dobrog ukusa, šaljemo loše poruke"

LUDILO TAJKUNSKIH MEDIJA Ukrajinci, ubijajte kao Hrvati u

Printscreen

 

Da, dobro ste pročitali, ne treba da slavimo Novaka, već da pljunemo na svoj narod i istoriju. Divan savet, nema šta. Šaljemo loše poruke i nemamo ukusa ako volimo svoju zemlju i najbolje pojedince u njoj.

Ogrezli u autošovinizmu, tajkunski mediji zaboravljaju da, ipak, srećom, narod ne misli kao šačica od mržnje oslepelih srbomrzaca.

Dalje, da li tajkunski mediji zaboravljaju ili čine nameran previd, zanemarujući činjenicu da akcija "Oluja" predstavlja najveće etničko čišćenje od Drugog svetskog rata, kada je 300.000 Srba proterano, a više od 5.000 ubijeno, pa savetuju Ukrajince da učine isto? 

- Ukrajinci, uradite isto što i Hrvati u "Oluji", savetuju sa Nova.rs, uz standardnu dozu nepismenosti. 

LUDILO TAJKUNSKIH MEDIJA Ukrajinci, ubijajte kao Hrvati u

Printscreen

 

Stravična mržnja prema sopstvenom narodu, kakva nije zabeležena verovatno nigde, sve više uzima maha. Dele se ustaški saveti, a prezire najbolji sportista, samo zato što je ponosni Srbin.

Od koga je, mnogo je, slučajni Srbi iz tajkunskih medija neka se stide Novaka i toga što su Srbi, srećom, mnogo je više nas koji smo ponosni.

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Sumadinac

12.07.2022 12:28

Narode zasto uopste dopustate da N1 radi u Srbiji ako vlasti radi drzavnih interesa nemogu da zabrane rad ovih medija barem ih vi Bojkotujte.

Srba

12.07.2022 12:38

Nemam reči za n1 sa malim slovom n ,jer su jadni i bedni slepci. Toliko su mali takvi mediji ni su za spominjanje kamoli gledati, slušati i čitati njihove novine na netu.

Djole

12.07.2022 14:41

Proterati, deportovati iz Srbije !!! I dozivotno zabraniti da koraknu na Srpsku zemlju !!!