"ČEKA NAS NAJTEŽA ZIMA" Vesić: Preko nam je potrebna ozbiljna vlada, brzo ćemo je dobiti
Printscreen

“Kada se konstituiše parlament to znači da će predsednik moći da otpočne konsultacije. Posle konsultacija predsednik Srbije će moći da dodeli mandat osobi za koju smatra da može da ima najmanje 126 poslanika, odnosno većinu za izbor Vlade. Nakon toga počinju konsultacije za izbor Vlade, predsednik je najavio da će se to desiti u najkraćem mogućem roku”, rekao je Vesić.

On je naglasio i da će Srbija brzo dobiti Vladu jer nas čekaju veliki problemi i teške odluke.

“Moramo da imamo ozbiljnu Vladu koja će donositi ozbiljne odluke”, kazao je Vesić.

Komentarišuči pojedine medije, Vesić je rekao da mu se čini da se potpuno bave perifernim stvarima ali ne i ekonomskom krizom koja preti Evropi.

“Ponekada imam utisak da ljudi u javnosti nisu svesni u kakvoj se teškoj situaciji nalazimo i šta sve može da se dogodi. Srbiju kao i celu Evropu očekuje jako teška zima. Ko ne veruje predsedniku Vučiću može slobodno da posluša šta kaže predsednik Francuske Makron ili drugi evropski lideri. Mi moramo da pripremimo zemlju za zimu, a to znači da imamo dovoljno energenata i hrane. 

I pored svega toga moram da naglasim da mi nismo izolovano ostrvo, mi smo deo Evrope i na nas svakako utiču aktuelna dešavanja. Tako da nam je zaista potrebna Vlada koja će donositi, teške, brze i odgovorne odluke u interesu gradjana Srbije”, zaključio je Vesić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading