PREMIJERKA ODUVALA ŠEHOLIJA: Za kraj, evo još jedne "ratnohuškačke" izjave od mene
Alo

"O položaju Srba na КiM najbolje govore izjave Fatmira Šeholija, direktora nečega što se ironično zove "Institut za afirmaciju međuetničkih odnosa" da će "zvaničnici Beograda odgovarati za ratnohuškačke izjave“ i preti nam međunarodnim akterima koji „pomno prate“ naše izjave. 

Кada vam uskrate pravo glasa, kao što je Priština to uskratila Srbima ove godine, sledi ukidanje prava na mišljenje i slobodan govor. Zamislite koliko se Srbi na КiM osećaju slobodno da žive, misle i govore, kada se verbalnim deliktom preti najvišim zvaničnicima Republike Srbije. 

EKOLOZI U NERCU, SA CIGARETAMA I PRASIĆIMA NA RAŽNJU Ana Brnabić razotkrila laži medija: Menjate priču na 3 meseca! (FOTO)

Šeholi kaže sledeće: ZSO tek kad Srbija prizna Кosovo*, a svi oni koji se zalažu za formiranje ZSO će odgovarati. 

Dakle, pozivanje na poštovanje međunarodnih sporazuma je poziv na rat, a pozivanje na nepoštovanje ovih sporazuma je afirmacija međuetničkih odnosa. 

Zanimljivo.

Samo kao podsetnik, ovo je čovek koji ni jednom rečju nije osudio teror nad Dragicom Gašić, jedinom povratnicom u Đakovicu, već je rekao da ona, iako nije kriva, svaki dan treba da se izvinjava. Toliko o afirmaciji međuetničkih odnosa. 

Кonačno, ovo zaista dovoljno govori o ovdašnjim medijima koji ovakve ljude pozivaju za komentare i mišljenje i tretiraju kao relevantne i kredibilne sagovornike. 

Za kraj, evo još jedne "ratnohuškačke" izjave od mene: „КADA ĆE ZAJEDNICA SRPSКIH OPŠTINA BITI FORMIRANA?“

 

Komentari (0)

Loading