POSLE VUKA, I BORIS OPLEO PO LIDERU SSP Tadić: Đilas je bahat!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Nakon što je Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke, nedeljama optuživao lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da je Vučićev trojanski konj u taboru opozicije, po istom receptu je Đilasa napao i Boris Tadić, lider SDS i nekadašnji predsednik Srbije.

Naime, Tadića je poprilično potresla Đilasova izjava da ga Beograđani nisu hteli, te da zbog toga nije osvojio tri odsto glasova, te je odlučio da mu odgovori i optuži ga za saradnju sa Aleksandrom Vučićem, predsednikom Srbije i liderom SNS.

POSLE VUKA, I BORIS OPLEO PO LIDERU SSP Tadić: Đilas je bahat!

Foto: Alo/Masanori Jošida

 

- To je neverovatna izjava. Tom izjavom Đilas je zapravo poručio da se slaže sa Vučićem i da krađe na izborima nije ni bilo. Pored toga, koristi isti bahati narativ koji Vučić koristi kada hoće da omalovaži opoziciju, a koji je on naučio od svog mentora Šešelja, koji je isto tako nama u DS godinama govorio „neće vas narod“. Identičan bahati narativ - poručio je Tadić, te nastavio da kuka kako je pokraden i da je njegova koalicija prešla cenzus.

- Dakle, nije samo bahato nego i smešno da baš Đilas na taj način govori o našoj listi - dodao je Tadić, koji je i pre desetak dana opleo po Đilasu.

- Đilas je bio vrhunski nekorektan tokom kampanje sa lažnim istraživanjima, čime su nam uzeli deo glasova - poručio je lider SDS. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading